Facebook
Youtube
Pinterest
Pinterest nagy
Google+
Blogger

Cikkek

Hyundai W2-310L Vízadagoló bérlése

Lepd meg munkatársaidat egy ballon nélküli vízadagolóval, mely mindenkit ellát friss hűtött, vagy forró tisztított vízzel, a nap bármely szakában.

w2 310l

 

Készülék bérléssel kapcsolatos információk

Ha nem szeretnél egy összegben nagyobb kiadást, akkor íme egy lehetőség, a készülék bérlés.

Ha bérelni szeretnéd ezt a készüléket, akkor egyszerűen csak rendeld meg a megrendelőlap kitöltésével! A megrendelés beérkezése után felkeresünk téged, hogy szerődésben is rögzíteni tudjuk a kérésedet.

 

Bérleti díjak

Futamidő Havidíj
Határozatlan időre 12.000 Ft
12 hónap 10.000 Ft
24 hónap 8.500 Ft

 

 

A bérleti díj tartalmazza a félévente esedékes csereszűrők árát is tehát ezekért nem kell külön fizetned. Hogy ezek mely szűrők, arról alább bővebben is olvashatsz. A cserét könnyen elvégezheted magad is, de ha szeretnéd ránk bízni, mi szívesen elvégezzük. Ennek a díja Budapesten 9.500 Ft, vidékre egyéni ajánlatokat adunk a távolság alapján.

A készülék telepítése általában egyszerű, de ez függ a helyszín adottságaitól is. Csupán némi rátermettség kell, vagy egy szakember. A kezdő csomag tartalmaz minden alkatrészt, ami a vízhálózatra csatlakozáshoz szükséges. Ha a telepítést szeretnéd ránk bízni, az árakklal kapcsolatban érdeklődj telefonon, vagy e-mail-ben

 

Termékismertető

Ma már egyre többen keresik az olyan készülékeket, mely folyamatosan friss vizet szolgáltat és nem áll valamilyen tartályban a víz napokat vagy heteket mielőtt megiszod, hanem egyből a hálózati vízrendszerből kapod állandóan, frissen.

Nem nagy csoda, hogy ha egy cégnél meg szeretnénk oldani a munkatársaink ellátását megfelelő minőségű és mennyiségű ivóvízzel, hisz egy embernek elég sok vízre van szüksége egy nap alatt ahhoz, hogy friss és éber maradjon. Akár 2-3 literre is.  Egy 7-10 fős cégnél ez napi 30 liter víz is lehet, ami azt jelenti, hogy akár naponta is cserélgenti kell a ballont a gépben. Már ha ballonos géped van.

 

Mikor lehet jó neked ez a készülék?

Ha nem akarod szinte naponta emelgetni a 20 kg-os palackokat, hogy megint legyen víz, amit valaki már megint kifogyasztott, de elmulasztotta kicserélni a ballont.

Ha nem akarod a fénymásoló helyiségben, vagy ki tudja hol van hely erre,  tárolni a ballonokat, mert nincs annyi felesleges helyed.

Ha nem akarod, hogy már megint akkor kelljen vizet rendelni, mikor az utolsó ballonból is kifogyott az utolsó csepp víz.

Ha nem akarsz erre egy kölün nyilvántartást vezetni, vagy egy munkatársadat felelősnek kinevezni azért, hogy ezeket figyelje.

Találkoztál már ezekkel a problémákkal? Akkor a Hyundai W2-310L a te megfelelő partnered.

 

Még néhány érv a legpraktikusabb megoldás mellett

A készülék közvetlenül csatlakozik a hálózati hideg vízre, így folyamatosan friss vizet szolgáltat. Nem muszáj a konyhában elhelyezni, a vízvételi helytől akár 10-15 méterre is lehet a készülék, mert egy csupán 6mm átmérőjű csövön érkezik a víz a készülékhez.

A helyszínen tisztítja a vizet, mely szűrési folyamat 4 részből áll, így nem csak sima hideg vagy meleg vizet szolgáltat, hanem egy nagyon kellemes ízű tisztított vizet állít elő. A négy szűrési folyamat:

  1.  A fizikai előszűrő kiszűri a legnagyobb szennyeződéseket 1 mikron méretig vagyis a milliméter ezred részéig. Ezek olyan szennyeződések, mint például a rozsda, homok, iszap, finom por, ami a több 10 vagy 100 éves csőrendszeren keresztül érkezik a hálózatunkon keresztül hozzánk. A szűrő belsö szerkezete sűrű szövésű polipropilén, mely ellenáll a vízben előforduló vegyi anyagoknak, ezért nagy jelentősége van a víztisztítás területén is. Élettartama 6 hónap.
    eloszuro

  2. Az aktív szénszűrő megköti a klórt, klór származékokat és egyéb szerves szennyeződéseket. Ez nem az a durvaszemcsés szén, mint amit az olcsóbb szénszűrőkben találni, hanem egészen finom szemcsékből préselt, 60% kókuszhéjból és speciális ásványokból álló, sűrű, hengeres tömb. Az aktív felülete hatalmas, így nagyon jól „megdolgozza” a vizet, rendkívül hatékonyan tisztít. Az aktivált széntömbbe belépő víz kénytelen hajszálvékony (vagyis annál sokkal vékonyabb) réseken kanyarogva-szivárogva nagyon hosszú utat megtenni, így közben mentesül a káros anyagoktól. Élettartama 6 hónap.


  3. Ultra finom szűrő (UF membrán) - a vízből eltávolítja 0,01 mikronnál nagyobb szennyeződéseket, nehézfémeket és mikroorganizmusokat, mint amilyenek például a baktériumok és vírusok. Ez a méret 3000-szer kisebb, mint a hajszál átmérője. Előnye, hogy átereszti a szervezet számára hasznos ásványi anyagokat. Élettartama 12 hónap.
    uf membrn

  4. Aktív utó-szénszűrő - magába szívja és megköti az esetleg fennmaradó szerves vegyületeket, klórt és oldott gázokat (CO2, stb.), ezáltal biztosítja a víz szagmentességét és kellemes ízét. Gátolja a baktérium szaporulatokat. 
    utszn

 

A készülék műszaki adatai

 

Típus W2-310L
Hűtés LG kompresszor 1/10HP
Rozsda mentes hidegvíz tároló tartály 3 liter
Hidegvíz hőfok 4-7 C
Fogyasztás a hűtésnél 80W
Rozsda mentes melegvíz tároló tartály 2 liter
Melegvíz hőmérséklet 80-90 C
Fogyasztás melegvíz készítésnél 500W
Méretek (mm) 310*310*1090
Szűrési technológia UF membrán 0,01 mikron
Súly 23 kg