Facebook
Youtube
Pinterest
Pinterest nagy
Google+
Blogger

 

 

 

Bővebben

 

 

 

Bővebben

 

 

 

Bővebben

 

 

 

 

 

 

                         RÉSZLETEK

VÍZADAGOLÓ BÉRLÉS CÉGEKNEK
8.500 FT-TÓL

BŐVEBBEN

Eredmény: 1 - 22 / 22

Gyógygombák

acerola_c_1
1.850 Ft

Acerola C 60

Gyümölcspor kivonat természetes C...

acerola_c_120_12
2.870 Ft

Acerola C 120

Gyümölcspor kivonat természetes C...

acerola_c_por_15
5.400 Ft

Acerola C por

Gyümölcspor kivonat természetes C...

aquanax
5.400 Ft

Aquanax

Különleges gombakivonat. A termék...

caronax
8.280 Ft

Caronax

Négyféle gombakivonatot tartalmazó...

cranalgon
5.400 Ft

Cranalgon

Fő hatóanyaga a tőzegáfonya és...

dianax
5.400 Ft

Dianax

Gyapjas tintagomba kivonattal. (60...

epigallo_c1
2.790 Ft

Epigallo C

Zöld tea Epigallocatechin gallate...

flavogenin_pro_z_60
7.290 Ft

Flavogenin Pro Z 60

Speciális flavonoid-kivonat...

flavogenin_pro_z
10.390 Ft

Flavogenin Pro Z 90

Speciális flavonoid-kivonat...

gasthonax_z
5.400 Ft

Gasthonax Z

Fő hatóanyagai között megtalálható:...

imonax_balance
4.350 Ft

Imonax Balance

Kétféle gombakivonat keveréke...

imonax_c
4.350 Ft

Imonax C

Fő hatóanyagai között megtalálhatók az...

imonax_gan5
4.350 Ft

Imonax Gan

Fő hatóanyagai a Pecsétviaszgombából...

imonax_teo
4.350 Ft

Imonax Teo

Fő hatóanyaga a Bokrosgombából kivont...

macirola_30_20150518
1.570 Ft

Macirola

Kifejezetten gyermekek számára...

metanax
6.190 Ft

Metanax

Gombakivonatot és flavonoidokat...

neonax
5.980 Ft

Neonax

Négyféle gombakivonatot és zöld tea...

vargastem_z
8.650 Ft

Vargastem Z

Speciális 14 komponensű polysaccharid...

viranax9
5.700 Ft

Viranax

Négyféle gombakivonatot tartalmazó...

vitanax_px4
11.290 Ft

Vitanax PX4

4 fajta gombahatóanyagot tartalmazó...

vitanax_px4s
11.290 Ft

Vitanax PX4 S

4 fajta gombahatóanyag-kivonatot...

 

Cégünk most már 7. éve van jelen a magyar piacon megbízható minőségű, válogatott termékekkel. Ügyfélorientált, szakértő segítséggel gondoskodunk megrendelőinkről, hangsúlyt fektetve a gyors, pontos kiszolgálásra is. Több mint ezer elégedett ügyféllel vagyunk kapcsolatban.

 

A víz mindennapi szükségletünk. Víztisztító készüléke választását ne bízza a véletlenre!

 

Ha úgy érzi, nincs elég információja ahhoz, hogy el tudja dönteni, melyik készülék felelhetne meg leginkább az igényeinek, vagy csak egyszerűen megkérdezne valamit, hívjon minket telefonon, szívesen segítünk.

 

Termékpalettánk változhat, és előfordulhat, hogy valamelyik készülékünk elfogy a raktárból. Ettől függetlenül leadhatja megrendelését, melyet előrendelésként kezelünk. Felvesszük Önnel a kapcsolatot, és a termék beérkezését követően is azonnal jelentkezünk.

 

Ha feliratkozik hírlevelünkre, az elsők között értesülhet az újdonságokról, akciós ajánlatainkról, vagy esetleg a víztisztítással kapcsolatos érdekességekről, de ígérjük, hogy nem halmozzuk el rendszeres e-mailekkel.

  

Miért a HYUNDAI víztisztítók?


Először is, mert a készülékek lelkét képező filterek előállításához válogatott minőségű alapanyagokat használnak, aminek köszönhetően a Hyundai víztisztítók finom, jó ízű vizet állítanak elő.
A Hyundai rendkívül tőkeerős, folyamatosan fejleszt, így nem kell attól tartani, hogy egyik napról a másikra eltűnik a piactól. Nincs túl sok nagyobb márka a Hyundai-nál ebben a szegmensben. Bár a készülékek a nagy márkák hazájából, Koreából érkeznek, általában minden termékünk van raktáron. Igyekszünk nagyobb mennyiségeket rendelni, hogy a termékeket elérhető áron tudjuk kínálni.


Kitaláltunk egy megoldást a csereszűrő vásárlásra, mellyel hosszú távon is költséghatékonyan fenntartható a készülékek üzemeltetése.
A termékpalettán megtalálhatóak a fordított ozmózis membránnal rendelkező készülékek, melyekkel kiszűrheti a vízből a legkárosabb vegyületeket, és az olyan nehéz fémeket is, mint például az ólom és az arzén. Továbbá vannak UF (Ultra Finom) szűrős készülékeink is, melyekkel nagyon finom, jó ízű vizet tud előállítani. Készülékeink némelyike lúgos víz előállítására is alkalmas, csak ki kell választania az Ön számára megfelelőt.


Igyekeztünk a fürdővíz klórmentesítésének feladatában is részt venni. Tapasztaltuk, hogy a piacon található, KDF alapú zuhanyszűrők többségéből hiányzik (vagy alig van benne) KDF, pedig ez az összetevő az, ami semlegesítené a vízben lévő klórt! Hogy ez a mi termékünknél ne fordulhasson elő, legyártattunk egy házilag is tölthető zuhanyszűrő házat, és külön megrendeltük hozzá a 3 összetevőt, ami a szűrést végzi. Így vásárlóink saját kezűleg, könnyedén fel tudják tölteni az általunk biztosított alapanyag csomagokkal a szűrőházat, és nem férhet hozzá kétség, hogy valamennyi összetevő, megfelelő mennyiségben belekerül a szűrőbe.


És végül, de nem utolsó sorban, cégeknek ajánljuk a Hyundai ballon nélküli vízadagoló berendezését. Bérlés esetén költséghatékony megoldást nyújthat a munkatársai számára kihelyezett készülék, amely korlátlanul el tudja látni őket úgy hűtött, mint forró tisztított vízzel, anélkül, hogy a ballonok cserélgetésére/megrendelésére is figyelni kellene, hiszen ez a készülék a hálózati vízre van kötve, és abból állít elő egészséges, friss vizet.

 

 

Utánvétes fizetési módszerrel megrendelt csomagjait kártyával is ki tudja fizetni a futárnárnál.

                                                           GLS bankkártyagls  

 

 

Megrendeléseit a simple alkalmazásnak köszönhetően bankkártyával is ki tudja fizetni oldalunkon. Ha egy termékleírás oldalán azt látja, hogy jelenleg nincs raktáron, akkor leadott megrendelését ne fizesse ki előre! Felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy tájékoztassuk a termék beérkezési idejével kapcsolatban.

 

simplepay