Facebook
Youtube
Pinterest
Pinterest nagy
Google+
Blogger

Havidíjas szűrőcsomagok

Ha megnézte a víztisztítókat, láthatja, hogy igazán megfizethető áron kínálunk professzionális berendezéseket, amikkel csodálatos hatású, forrástiszta vizet állíthat elő.

Igen ám, de a víztisztító használatakor arra is gondolni kell, hogy bizonyos időközönként ki kell cserélni a szűrőket. (Ez minden víztisztítónál így van, csak nem szeretik hangsúlyozni a forgalmazók...)

Mivel mi tényleg hiszünk abban, hogy minden háztartásban kell lennie egy jó víztisztítónak, kitaláltunk egy klassz dolgot a szűrőcsere problémájára.

A megoldás: havidíjas szűrőcsomagok!

Miért olyan jó ez?

  • Nem érik meglepetések, amikor hirtelen kiderül, hogy ki kell cserélni valamelyik szűrőt
  • Nem felejti el sosem a szűrőcserét
  • Nem terheli meg egy összegben a családi kasszát egy nagyobb kiadás
  • Biztosan nem fogja halogatni a szűrők cseréjét, és ezzel elkerülheti, hogy szennyeződések halmozódjanak fel a vízben
  • Ingyenesen szállítjuk ki a szűrőt minden alkalommal, pontosan akkor, amikor cserélni kell

 

A havidíjat ultraszűrős víztisztítók esetén 12 hónapra, fordított ozmózisos víztisztítók esetén 24 hónapra kalkuláljuk. Ez azért van, mert az ozmózisosnál az RO membránt kétévente érdemes kicserélni. A havi díjat úgy számoltuk ki, hogy összeadtuk a lecserélendő összes szűrők árát, majd ezek után egyszerűen elosztottuk 12 vagy 24 hónappal, és kikerekítettük valami értelmesnek kinéző számra.


Hogyan lehet "havidíjas"?

Válassza ki, melyik víztisztítót szeretné megvenni (nem minden készüléknél talál ilyen opciót), majd ahol a „Kosárba tesz” gombot látja, ott ügyeljen arra, hogy a havidíjas fizetésnél a "Kérem" opciót válaszd. Ennyi az egész :).

Ha már van víztisztítója...

Akkor egyszerűen írjon nekünk egy levelet, vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a 70/565-3767-es telefonszámon, hogy szeretné a havidíjas csereszűrő programot.

Mennyibe kerül a készüléke havidija?

Bio-K - 1990 Ft hat hónapra

UF - 2200 Ft tizenkét hónapra

UFL - 2900 Ft tizenkét hónapra

HQ4UF - 3000 Ft tizenkét hónapra

HRO - 2700 Ft huszonnégy hónapra

HROL - 3300 Ft huszonnégy hónapra

HROB - 2350 Ft huszonnégy hónapra

H300S - 3100 Ft huszonnégy hónapra

H300SL - 3700 Ft huszonnégy hónapra

És a jó hír, hogy ha nem tőlünk vásárolta a víztisztító készülékét, de tetszik a havidíjas csereszűrő program, akkor is tudunk Önnek megoldást. Keressen minket a 70/565-3767-es telefonon, hogy fel tudjuk mérni igényeit!

 

Hogyan fizetheti a havidíjat?

Azt kérjük, hogy állítson be egy minden hónapban ismétlődő átutalást a bankjánál. De természetesen manuálisan is megteheti ugyanezt, a havi díjat minden hónap 10-ig kell fizetni. Azt, hogy melyik hónapban esedékes az első részlet, e-mailben küldjük majd meg Önnek.

Ugye, milyen egyszerű? Ha maradt még kérdése,itt nyugodtan felteheti. Higgye el, ennél többet ilyen kis erőfeszítéssel még sosem tett az egészségéért!

 

Nézze meg kedvenc víztisztítónkat, és válassza Ön is a havidíjas szűrőcserét! >>>