Facebook
Youtube
Pinterest
Pinterest nagy
Google+
Blogger

Háztartási vízlágyítók most ajándék regeneráló sóval készüléktől függően 9200-18400 Ft értékben

Sok esetben előfordul, hogy a vízkő folyamatos kellemetlenségeket okoz a háztartásokban. A hálózati vagy kútvizekben jelenlévő, a szanitereken és csaptelepeken kicsapódó kalcium és magnézium-karbonát (azaz vízkő) eltüntetése rendszeres plusz feladatot jelent a mindennapokban.

Ezt a problémát könnyen lehet orvosolni egy központi, háztartási vízlágyító berendezéssel. Ezek a vízlágyító berendezések a lakásba vagy családi házba érkező hálózati víz lágyítására szolgálnak, így a teljes hálózatunk mentesül a vízkőtől.

Az ioncserélő gyantával történő vízkőmentesítés, napjaink leghatékonyabb módszere. A gyanta a kalcium és magnézium ionokat cseréli nátrium ionokra, így nincs, ami letapadjon háztartási eszközeinken. A gyantán felgyülemlett kalcium és magnézium ionokat a készülék időnként automatikusan a csatornába üríti.

Néhány fontos információ:

A készülékeket a bejövő hideg vizes hálózatra, fagymentes helyre kell telepíteni. Szükség van elektromos áramra és egy lefolyócsőre a közelben, ahová a készülék az öblítést végzi.

Többféle teljesítményű készülék kapható, de kivitelük szempontjából is különböznek annak érdekében, hogy a beépítésre szánt helyek eltérő adottságainak megfeleljenek.

A leggyakrabban előforduló készülékek listáját összeállítottuk az alábbi táblázatba.

A megfelelő készülék kiválasztása nem nehéz, csupán ismerni kell a család havi vízfogyasztását (a vízdíj számla alapján könnyen utánanézhet), valamint a lakhelyén található víz keménységét. Ha ezt nem tudja, de szeretné kideríteni, hogy Önnek melyik készülék lenne a legmegfelelőbb, akkor töltse ki az alábbi nyomtatványt. A lakhelyéből következtetni lehet a víz keménységére.

Amennyiben van fényképe a helyszínről, ahova a készüléket telepíteni szeretné, töltse fel a fotót az űrlap segítségével. Ezzel jelentősen megkönnyítheti számunkra a megfelelő készülék kiválasztását. Az űrlap elküldése után felvesszük Önnel a kapcsolatot.

*A táblázatban szerepel a bruttó ár és a beszerelés költsége is. A bruttó ár tartalmazza a készüléket, annak helyszínre szállítását, beüzemelését, és most a regeneráló sót is ajándékba. A beszerelés költsége változhat pluszban és mínuszban is a helyszínen történő szerelvényezés függvényében.