Facebook
Youtube
Pinterest
Pinterest nagy
Google+
Blogger

Hyundai UFL készülék

Kedves János !

Köszönöm, nem sürgős.

Örülök hogy annak idején Barna Gyula barátom javaslatára megvásároltam a készüléket. Intenzív napi használatban van.

A jövőre nézve a díjfizetésre még az is egy opció hogy ezután utalom a paypal helyett. Bankot váltottam és kedvezőbb díjszabással meg tudom már oldani.

Üdv.:L

Bio-K készülék

Köszönöm az új csapot! Bevallom, ez jóval több, mint amire számítottam. Igazán kellemes meglepetés volt, nem ehhez a hozzáálláshoz vagyunk szokva. Nem Öntől és a CleanWay-től, hanem úgy általában. Nem véletlenül ajánlottam már eddig is többeknek a CleanWay-t.  

Továbbra is sikeres vállalkozást kívánok Önnek!

Üdvözlettel,

R. Viktor  

Bio-K készülék

Bocsánat, közben megérkezett a csomag!! Nagyon szépen köszönöm, tökéletesen megfelel! Én azt hittem, hogy egy kézzel mindig fogni kell a kifolyónál a végét, és gondoltam, úgy kényelmetlen lesz, de most már látom... Összeszereltem, ide kértem a munkahelyemre, és nyugodt szívvel állíthatom, tökéletes!! Ha ezt a rossz kecskeméti vizet meg tudja szűrni.., akkor mindenre képes! Olyan dohos, undorító az itteni víz, hogy hihetetlen!! ..és láss csodát! Valóban egy könnyű, tiszta, jó ízű víz lett belőle!! Nagyon köszönöm!    F. Julianna

Fordított Ozmózis készülék

Mióta víztisztítónk van azóta szeretek inni és sokat is iszom. A testnek szüksége van a vízre, de egyik palackos víz sem ízlett annyira, hogy  szívesen fogyasztottam volna! Mindemellett nem kell cipekednem a közértből hazafele jövet. Mert csak megnyitom a csapot és már folyik is a FINOM TISZTA VÍZ.

Jó döntés volt mikor megvettük a víztisztítót! Mindenkinek merem ajánlani.

Jó egészséget!

Üdvözlettel, P. Ilona

Bio-K készülék

És akkor a tapasztalatok:
Valószínűleg egy vízmű van a szervezetemben, ugyanis napi 2 liter alatt csak vegetálok. A lakásunk kicsi, ezért hiába nyomtuk össze a flakonokat, hetente kétszer muszáj volt elmenni a szelektív hulladékgyűjtőkhöz. Az első héten, miután felszereltük a szűrőt, szinte hiányzott a programszerű slatty, de hamar hozzászoktam, hogy hetente már csak egyszer kell odamenni. Nagy segítségemre volt ebben kislányom, aki szerencsére szintén inkább vízfogyasztó.11 hónapos korában felhagytam a vízforralással, de semmi probléma nem adódott. Ezzel a vízzel főzök, és a virágaink, szobanövényeink, paradicsomunk is ezt kapja. Szerintem hálásak érte, én pedig örülök, hogy nem kell folyton boltból cipelni a vizet, és hogy lényegesen kevesebb szemetet termelünk.
Mi elégedettek vagyunk. :)

Huszár Ingrid

Fordított Ozmózis készülék

A Cleanway szűrő illetve tisztító rendszerrel kezelt víz jelentősen különbözik az általam ismert vizektől.
Itatja magát, oltja a szomjat, „kellemes az érintése”. Ha hosszabb ideig (2-3 napig) nem iszom és megint hozzájutok, azonnali a hatása, az első két nap tisztít és utána beáll egy kellemes test érzetre.
Igyekszem naponta legalább 3-3+ litert meginni belőle. Azt tapasztalom, hogy más vizekből nem tudok ennyit könnyen meginni és nem esik ennyire jól.

És igen, hozzájárulok, hogy megjelenjen. J

Üdvözlettel:

Boros László

gazdasági igazgató