Facebook
Youtube
Pinterest
Pinterest nagy
Google+
Blogger
Eredmény: 1 - 8 / 8

RO membrános víztisztítók

ro5
57.000 Ft

Supreme 5 lépcsős Fordított Ozmózis víztisztító

Supreme-RO5 Fordított Ozmózis...

ro6---
63.000 Ft

Supreme 6 lépcsős Fordított Ozmózis víztisztító

Supreme-RO6 Fordított Ozmózis...

tartalynelkül1
93.500 Ft

RO-Traditional 200 GPD

Fordított ozmózis membránnal ellátott...

tartalynelkül14
112.500 Ft

RO-Traditional 360 GPD

Fordított ozmózis membránnal ellátott...

prolineplus
62.900 Ft

Proline Plus 5 lépcsős alap víztisztító ozmózis membránnal

Proline Plus 5 lépcsős alap víztisztító...

proline-plus-with-pump
74.900 Ft

Proline Plusz 5 lépcsős nyomásfokozó pumpával

Proline Plus 5 lépcsős víztisztító...

proline-plus-with-pump4
80.300 Ft

Proline Plusz 6 lépcsős nyomásfokozó pumpával

Proline Plus 6 lépcsős ozmózis...

Tudjunk meg többet az RO víztisztítókról!

A 60-as években az RO víztisztítót a NASA fejlesztette ki az űrhajósok számára. Legelőször a sós tengervízből állítottak elő ivóvizet az RO víztisztító rendszer által, majd ez a bevált módszer később elterjedt a lakosság körében is.

Az RO a Reverze Ozmózis rövidítése. Ma már ezzel a módszerrel lehet a leghatékonyabban eltűntetni a vízből a káros anyagokat, szennyeződéseket, vírusokat és baktériumokat. A Reverze Ozmózis egy szűrő, ami számos káros anyagot, sőt, akár még a mérget is képes kiszűrni a vízből.

Felmérések szerint az RO víztisztító a vízben lévő szennyeződések 99,98 % kiszűri, így biztosak lehetünk benne, hogy tisztított víz jut a szervezetünkbe.

Az RO víztisztító berendezéssel csak nyerhet, hiszen kristálytiszta vizet ihat, és valljuk be, sokkal ízletesebb az RO víztisztító rendszer által tisztított víz, mint a csapi, és nem utolsó sorban egészségesebb ételeket és italokat is készíthetünk a tisztított víz által.

Nézzen körül weboldalunkon és válasszon RO víztisztítóink közül!

 

Hogyan működik a fordított ozmózis?

Ön is szeretne tisztább csapvizet fogyasztani? Hallott már a fordított ozmózis elvével működő víztisztítókról, de nem tudja pontosan, hogyan is működnek?

Manapság rengeteg féle víztisztító rendszer létezik, de ezek között is vannak különbségek a hatékonyság terén. Ahhoz, hogy megértsük, hogyan is működik a fordított ozmózis, először tisztában kell lennünk az ozmózis fogalmával, illetve elvével.

Az ozmózis elv lényege, hogy a folyadék a hígabb oldatból a sűrűbb felé igyekszik, egy félig áteresztő membránon keresztül. Ez az elv az élő szervezetek alapvető működési folyamata. Ezt a folyamatot nyomás hatására megfordíthatjuk, tehát a nyomást a magasabb koncentrációjú oldat oldalán kell növelnünk, hogy az az alacsonyabb koncentrációjú oldat felé áramoljon. A fordított ozmózis során használt membrán így már mechanikai úton távolítja el a szennyeződések több mint 99 százalékát, így tiszta, szennyeződésektől mentes csapvizet kapunk.

Ha felkeltette érdeklődését ez a technológia, tekintse meg RO víztisztító rendszereinket, és kérdéseivel is bátran keressen fel minket!

 

Az RO víztisztítók előnyeiről bővebben

Az otthoni víztisztító berendezések minden esetben pozitív hatást gyakorolnak a felhasználók egészségére, és a víz minősége, de mik is azok a szennyeződések, melyeket könnyedén kiszűrhetünk egy RO víztisztítóval, és mire kell odafigyelnünk a használat során?

A csapvíz egyik legnagyobb hátránya hazánkban a vízkő, ami egy idő után megjelenhet az edényeken, vízforralókon, károsíthatja a kávéfőzőket és a mosogató- vagy mosógépeket. Egy RO víztisztító tökéletesen alkalmas ennek kiszűrésére. A csapvízben továbbá előfordulhatnak más egyéb biológiai, fizikai vagy kémiai szennyeződések is, de ezek szerencsére nagyon elenyésző százalékban vannak jelen a hazai csapvízben. Arra ügyeljünk, hogy rendszeresen cseréljünk szűrőt RO víztisztítónkban, hiszen ha ez telítődik szennyeződésekkel, akkor egy idő után kifejezetten rossz minőségű vizet kapunk majd végeredményül.

Ha szeretne minőségi és megbízható RO víztisztítókat vásárolni, akkor a legjobb helyen jár! Kínálatunkban minden víztisztítással kapcsolatos terméket megtalál, amire csak szüksége lehet!