Facebook
Youtube
Pinterest
Pinterest nagy
Google+
Blogger

Szerelési-karbantartási díjak

Készülékek beszereléséről szerelo

Háztartási víztisztító készülékeink ára nem tartalmazza a beszerelési költséget. Ezzel kapcsolatban a kiválasztott termék bővebb leírásának oldalán is tájékozódhat, de itt is megtalálhatja ezt az információt.

Készülékek beszerelési költsége:

Az összes UF és Ozmózis membrános háztartási víztisztító készülékünknél 12.000 Ft

Vízadagoló készülék bérlés esetén: 12.000 Ft

A karbantartásról

Ha valaki nem szeretne, vagy nem tud a készülékek karbantartásával foglalkozni, akkor szívesen nyújtunk szakmai segítséget. A karbantartási díjon felül, telephelyünktől bizonyos távolságon túl már sajnos kiszállási költséget is fizetni kell. Ha megvan, hogy milyen típusú készüléke van, akkor alább ellenőrizheti, hogy mennyibe kerül a karbantartás, utána a számológépre kattintva ki tudja kalkulálni a benzin költséget is. Budapestre nem számolunk fel kiszállási díjat, így akkor érdemes ellenőrizni ezt, ha a fővároson kívül lakik.

A karbantartási díj csak munkadíj, nem tartalmazza a csereszűrők árát.

Olyan készülékek karbantartását is vállaljuk, melyet nem mi forgalmaztunk. Az alábbi díjak ezekre a készülékekre is vonatkoznak a hozzávaló csereszűrők árával kapcsolatban tájékozódhat a wblapon, vagy érdeklődhet ezen a számon: 70/565-3767

A karbantartás a fordított ozmózisos készülékeknél nem csupán a szűrők cseréjéből áll. Mivel a legtöbb ilyen készülékhez tartály is van, ezért annak a fertőtlenítése is hozzátartozik a művelethez. Ezeknél a készülékeknél fontos a szakszerű és időben elvégzett karbantartás. A nem időben cserélt szűrők egyre nehezebben bírkóznak meg a szennyeződésekkel, ami kedvezőtlenül befolyásolhatja a működést. Ez néha abban nyilvánul meg, hogy indokolatlanul sok szennyvizet termel a készülék. Akkor is, mikor a tartály már visszatelt vízzel. Vagyis a szennyvíz termelés folyamatosan történik, ezzel megnövelve a vízdíjunkat. Ha magának végzi el a cserét akkor mindenképpen ellenőrizze, hogy a készülék kikapcsolja-e a szennyvizet, mikor a rendszer feltelt vízzel. Szakmai segítségért hívjon minket!

Karbantartási díjak

Az összes hagyományos Fordított Ozmózisos készüléknél, a Hyundai Fordított Ozmózisos és UF membrános készüléknél egyaránt 8.000 Ft

                                                

 

 

Kattintson a számológépre és nézze meg mennyibe kerül a kiszállási díj a lakhelyére, ha nem fővárosi lakos!