Facebook
Youtube
Pinterest
Pinterest nagy
Google+
Blogger
Eredmény: 1 - 2 / 2

Vízadagolók

w2_310l_
175.000 Ft

Hyundai W2-310L Vízadagoló vásárlóknak

Lepje meg munkatársait egy ballon...

Vízadagolókkal az egészségesebb munkahelyért!

Manapság az emberek napjuk legnagyobb részét a munkahelyükön, irodában ülve töltik, reggeltől késő délutánig. Ez nagyon sok idő, épp ezért mindent meg kell tenni, hogy megfelelő munkakörülményeket biztosítsunk az alkalmazottaknak.  Köztudott, hogy az emberi szervezet 70%-a víz: elengedhetetlen gondoskodni a folyadékpótlásról, hiszen a víz pótolja az agyunkban a nélkülözhetetlen oxigént. Ez a nagy nyári melegekben különösen fontos.

Ha nagy a munkahelyi pörgés, könnyen előfordulhat, hogy erről megfeledkezünk, és órákon át nem juttatunk szervezetünkbe folyadékot. Ennek következtében aluszékonyak leszünk, képtelenek vagyunk a munkahelyi feladatainkra összpontosítani, és ez valószínűleg meg fog látszani az eredményeken is. Van azonban egy nagyszerű megoldás: ha vízadagolók beszerzése mellett döntünk, alkalmazottaink, munkatársaink egészséges, tisztított vizet fogyaszthatnak egész nap.

Vízadagolóinkat nagyon könnyű kezelni, és a víz kívánt hőfoka is állítható rajtuk. Választhatunk, hogy hideg, szobahőmérsékletű vagy meleg vizet szeretnénk, így akár instant kávét vagy teát is készíthetünk a berendezés segítségével.

Amennyiben Önnek is fontos alkalmazottai egészsége, és javítani szeretné a munkakörülményeiket a hatékonyabb munkavégzés érdekében, döntsön a tisztított víz, és vízadagolóink mellett!

Biztosítson Ön is egészséges vizet dolgozóinak vízadagoló automatáinkkal!

A rendszeres vízfogyasztás előnyeiről rengeteget hallhatunk mostanában, áldásos hatása pedig többszörösen megjelenik az olyan helyzetekben, ahol hosszú távú koncentrációra, precizitásra van szükségünk. Egyszerűbben: a munka során.

A minőségi víz fogyasztása ugyanis méregtelenít, szervezetünk így ellenállóbb lesz, mi magunk pedig kevésbé fáradékonyak. Így elengedhetetlen, hogy biztosítsuk a megfelelő vízfogyasztást munkahelyünkön, irodánkban, hiszen nem csak munkatársaink, beosztottjaink lesznek elégedettek, de még a munka is sokkal gördülékenyebben, gyorsabban fog menni.

Ha olyan megoldást keresünk, ami garantáltan biztosítja a minőségi vízfogyasztást, de nem akarunk sok energiát és időt rászánni, akkor vízadagoló automatákra lesz szükségünk. Ezek a termékek automatikusan elvégzik a munkát, tisztított vízzel látnak el minket és kollégáinkat. Az adagoló kristálytiszta vízzel látja el cégünk dolgozóit, mely nem tartalmaz baktériumokat, vegyszereket és egyéb vegyi anyagokat, amik mind-mind negatív hatással lennének szervezetünkre, koncentrációnkra, és sokkal védtelenebbé tennének a stresszel szemben.

Szeretne Ön is vízadagoló automatákat irodába? Nézzen körül nálunk, és mondjon igent az egészséges, koncentrált munkára!