Facebook
Youtube
Pinterest
Pinterest nagy
Google+
Blogger

Bio-K 3 az 1-ben víztisztító, mobil csappal

Értékelés: Még nincs értékelés
Egyetlen szűrőegységben található meg a részecskeszűrő, a különleges aktív szénszűrő tömb és a speciális ásványokból készült lúgosító-energizáló kerámiaszűrő.
Ár:
17.990 Ft
Havidíjas szűrőcsere 1990 Ft (erről a Havidíjas szűrőcsomagok menüpontban olvashat)

Leírás

Végre: 3 az 1-ben víztisztító hihetetlen áron!


Ugye, Önt is zavarja, hogy olyan drágák a víztisztítók? Ami pedig a könnyen megfizethető kategóriában kapható, az igazából nem sok mindent szűr ki a csapvízből…
Pedig a vizet tisztítani kell, nincs mese. A klór és a klórszármazékok nagyon károsak a szervezete számára, de ott vannak még a növényvédőszerek, a nehézfémek, a gyógyszermaradványok, és ezer más káros anyag is.
Ez mind öregíti a szervezetet, miközben a méreganyagok lassan, de biztosan betegségekhez vezetnek. Pedig olyan egyszerű a megoldás…

Megérkezett a kompakt 3 az 1-ben víztisztító!

Szinte ugyanazt tudja, amit a nagyok, csak sokkal kevesebbe kerül…

 • Kiszűri a legfontosabb káros anyagokat
 • Semlegesíti a káros gázokat
 • Megköti a nehézfémek nagy részét
 • Elpusztítja a baktériumokat és a gombákat
 • Enyhén lúgosítja a vizet – pont, amennyire kell a szervezetének
 • Kisebb szerkezetűre bontja a vizet, hogy sokkal hatékonyabban hidratáljon
 • Nagyon finom, lágy vizet készít
 • Segíti a méregtelenítést
 • Javítja az immunrendszer működését
 • Növeli az energiaszintet

Mostantól nem kell százezreket kiadnia egy víztisztítóra, mégis finom és jó minőségű vizet ihat, ami ráadásul jobban hidratál, mint bármilyen ásványvíz, és még enyhén lúgos is. És mindezt olyan olcsón, hogy ennyiért legfeljebb egy jobbfajta szűrőkancsót kaphatna, ami a szűrési minőséget tekintve minőségben össze sem hasonlítható a Bio-K-val.

 

Mi az, hogy kompakt?

Végre egyetlen szűrőegységben található meg a részecskeszűrő, a különleges aktív szénszűrő tömb és a speciális ásványokból készült lúgosító-energizáló kerámiaszűrő.

Ráadásul így annyira kedvező tud lenni az ára, hogy tényleg mindenki megengedheti magának, aki szeretne jó minőségű, egészséges és finom vizet inni.

Így néz ki:

bio-k-metszet

A parányi szennyeződéseket az előszűrő szűri ki, ami egy olyan műanyag mikroháló réteg, amiből nem oldódnak ki káros anyagok.

Azon belül találjuk az aktív széntömböt, ami az egészen apró szennyeződéseket, mint a baktériumok, klórszármazékok, oldott gázok stb. kiszűri, illetve inaktiválja.

Ez nem az a durvaszemcsés szén, mint amit az olcsóbb szénszűrőkben találni, hanem egészen finom szemcsékből préselt, 60% kókuszhéjból és speciális ásványokból álló, sűrű, hengeres tömb. Az aktív felülete hatalmas, így nagyon jól „megdolgozza” a vizet, rendkívül hatékonyan tisztít.

Az aktivált széntömbbe belépő víz kénytelen hajszálvékony (vagyis annál sokkal vékonyabb) réseken kanyarogva-szivárogva nagyon hosszú utat megtenni, így közben mentesül a káros anyagoktól.


A kerámiagömbökből álló belső szűrőmag teszi igazán különlegessé ezt a vizet. Többféle, speciális ásványból préselik ezeket a gömböket, amik együttesen a következő hatást okozzák:

 

 • Enyhén lúgossá teszik a vizet (pH 8,0-9,4 attól függően, mennyit áll a víz a szűrőben, és mennyi ideig folyatjuk át rajta).
 • A víz molekula-csoportosulásait apróbbakra bontják, ezzel jobban felszívódóvá teszik. Az ilyen víz akár háromszor jobban hidratál, sokkal gyorsabban szívódik fel, és ez rendkívül jó hatással van az egészségre.
 • Távoli infravörös sugarak kibocsátásával (FIR = Far Infrared Rays) energizálja a vizet, ami aztán a szervezetbe kerülve fejti ki jótékony hatását.
 • Antioxidáns hatása leköti a szabadgyököket, amivel ellenállóbbá válhat az immunrendszer, és csökkenti számos betegség kockázatát.
 • A szervezet saját méregtelenítési funkcióit segíti, felgyorsítja a folyamatot, és lehetővé teszi, hogy a káros anyagok hatékonyabban ürüljenek ki a szervezetből.
 • Növeli az energiaszintet

Érezhetően jobb közérzetet biztosít, mivel ez a fajta hidratálás az anyagcserétől a hormonrendszeren át az agy működéséig mindenre hatással van.
A Bio-K víztisztító segítségével olyan vizet ihat, ami sokkal, de sokkal finomabb és egészségesebb, mint a csapvíz vagy a legtöbb ásványvíz, ráadásul páratlan a hidratáló hatása, és még enyhén lúgosítja is a vizet.


Az ára pedig elképesztően alacsony, most


csak 17.990.- forint!


Gondoljon bele: ha csak a szűrő árát elosztjuk 1800 literrel, ami a maximális kapacitása a készüléknek, akkor körülbelül 8 forintra jön ki egy liter víz… 8 forint! és mennyivel tisztább, egészségesebb, jótékonyabb, mint bármelyik ásványvíz! (Látja, milyen okos volt, hogy ide kattintott?)


Miért csak ennyibe kerül?

Azért, mert sikerült egyetlen szűrőbe beletenni mindazt, ami fél éven át kiváló minőségű tisztított vizet képes előállítani.
Tudja, más víztisztítókban is cserélni kell a szűrőket, csak ott külön-külön szűrőegység látja ez ezeket a funkciókat. És ha nem szeretne sokszor ennyit költeni egy fullos víztisztítóra, akkor a Bio-K tökéletes választás: majdnem ugyanazt tudja, mint a „nagyok”, de töredék áron.

Itt az összes fontos funkciót, plusz az extra energetizáló kerámiagömbös egységet is egyben találja, ezért a gyártási költség is jóval alacsonyabb.
Hát, így lett ez a szuper víztisztító ilyen jó áron, és mi nagyon örülünk annak, hogy ezzel a legtöbb család számára elérhetővé vált a jó minőségű, finom víz fogyasztása.


 
Ha akarja, hordozható víztisztítója is lehet.

A mobil csap segítségével bárhová magával viheti a víztisztítód! Egyszerűen lecsavarja a csapról, elviszi a munkahelyére, vendégségbe, a nyaralóba vagy az edzőterembe, ott felcsavarja, és máris lúgos-energetizált, tisztított víz folyik a csapból. A használatban levő (tehát vízzel teli) Bio-K víztisztító olyan 70-80 deka, tehát feleannyi a súlya, mint egy ásványvizes palacknak!

Természetesen használhatja fix csapteleppel is, akkor pedig a mosogató alatt tudja tárolni, és egy elegáns csapot szerelhet fel a munkapultra, így semmi nem látszik a Bio-K-ból. Ezért van az, hogy ugyan ez a termék megtalálható a víztisztítóink között fix csapteleppel is. Kattintson ide, ha ugyan ezt a terméket szeretné fix csapteleppel megvásárolni!

biok2

Mi van az árban?

Maga a  3 az 1-ben szűrőegység, csövek és a bekötőidomok,  két műanyag klipsz, amivel akár rögzíteni is lehet a falra az egységet, és egy mobil csap – vagy más néven útváltó csap.

Mivel ez a szűrő fél évre, vagy 1800 literre van kalibrálva (amelyik előbb következik el), értelemszerűen félévente cserélni kell. A csereszűrő ára 14.925 forint. Ezt már nem tudjuk akciósan adni, különben becsukhatnánk a boltot, viszont van rá egy havidíjas fizetési opció, azzal 20%-kot tud spórolni a csereszűrőn, plusz a szállítási költséget. Itt találja a részleteket ezzel kapcsolatban.

Ráadásul olyan egyszerű beszerelni, hogy pár perc múlva már ihatja is ezt a csodálatos vizet. Higgye el, olyan jó hatása van, hogy akár már aznap érezni fogja, és soha többet nem akar majd másmilyen vizet inni.

Készülék telepítése:

A mobil csapot úgy tudja felszerelni a meglévő konyhai csaptelepre, hogy annak porlasztóját kicsavarja. Ez lehet külső vagy belső menetes is, de ez nem probléma, mert mi alapból adunk a mobil csap mellé egy kis menetes idomot, amivel fel lehet szerelni a csapot akkor is, ha meglévő csapja belső menetes. Ha pedig külső menetes, akkor nem lesz rá szüksége. 

A konyhákban található csaptelepek kb. 90%-a alkalmas arra, hogy ezzel a megoldással csatlakoztatni lehessen a mobil csapot. Az extrább csapoknál ez nem biztos, hogy megoldható. Mielőtt vásárol, nézze meg, hogy csaptelepének porlasztóját el tudja-e távolítani egy fogó, vagy villáskulcs segítségével!

A készülék telepítését ránk is bízhatja. Ennek költsége Budapesten és a fővároshoz képest bizonyos távolságon belül 5.000 Ft, telephelyünktől távolabb eső településekre szállítási díjat számítunk fel. Ennek mértékét kalkulátorunk segítségével azonnal megtudhatja, ha ide kattint. 

 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.