Facebook
Youtube
Pinterest
Pinterest nagy
Google+
Blogger
Eredmény: 1 - 2 / 2

Egyszerűbb víztisztítók

bio_k_3_az_1_ben_522efef25dd18
17.990 Ft

Bio-K 3 az 1-ben víztisztító, mobil csappal

Egyetlen szűrőegységben található meg a...

v__zl__gy__t___k_523314e87c71d
3.500 Ft

Vízlágyító készülék mosógéphez

Ezzel a kis eszközzel, amit percek...

A víztisztítóknak csak előnyei vannak!

A víztisztító használata rendkívül egészséges, hiszen a baktériumokkal, klórral, vegyszerekkel, nehézfémekkel, ipari szennyeződésekkel, tehát különféle rákkeltő és toxikus anyagokkal teli vizet kristálytisztává alakítja át.

Ebből a vízből főzheti teáját, kávéját, ételeit. A forralás nem közömbösíti azokat a vegyi anyagokat, melyek az ivóvízben vannak, egy víztisztító viszont igen, ráadásul segítségével ízletesebb, egészségesebb ételeket, italokat készíthet! Emellett a víztisztító használata még kényelmes is, hiszen a beszerelés után nem kell mást tennie, mint csupán kinyitni a csapot, hogy a tiszta, éltető vizet poharába, edényébe öntse.

A fordított ozmózis membránnal ellátott víztisztító készülékek ezen felül lágyítják a vizet, vagyis mentesítik a vízkőtől, így nem fog vízkövesedni a csap, sem a kávéfőző, nem kell ezeket lecserélnie. Bárhova beletöltheti víztisztítója által megszűrt vizét: gépkocsi akkumulátorba, hűtőberendezésbe, vagy gőzölős vasalóba.

Ha további információra van szüksége, nézzen szét weboldalunkon, ahol folyamatosan bővülő termékkínálatunkból kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb terméket! Forduljon hozzánk bizalommal!

Az egészség otthon kezdődik

A napi 2 liter folyadék elfogyasztása létfontosságú az egészségesen működő emberi szervezet számára. A dehidratált szervezet nem csupán a napi rutinfeladatok sikeres elvégzésében hátráltat, de hosszú távon életveszélyes is lehet. Azonban korántsem mindegy, hogyan pótoljuk napról-napra az elvesztett vizet. A legjobb választás a tiszta, éltető víz.

Mit szólna hozzá, ha otthon, minden időben egy karnyújtásnyira lenne Öntől mindez? Egy mozdulat, egy csavarás és máris zubog a poharába a selymes, tiszta, egészséges csapvíz. Igen, a megfelelő vízszűrő segítségével az egyszerű csapvizet is fogyaszthatja, méghozzá a legnagyobb nyugalommal. Felejtse el a kellemetlen fémes ízt, az aggasztó félelmeket, mert egy vízszűrő segítségével otthon, kényelmesen ihatja az egészséges és finom, megtisztított vizet. Többé nem kell nehéz ásványvizes palackokat cipelnie, drága üdítőkre költenie, csak megnyitni a csapot és élvezni a csapvizet annak új tulajdonságaival együtt. Lágyabb íz, káros anyagok nélkül, amely segíti a méregtelenítést és még hatékonyabban is hidratál.

Egy korszerű vízszűrő beszereltetésével az egész család egészségéről gondoskodhat. Forduljon hozzánk és legyen Önnek is vízszűrője otthon!

Tiszta víz kisgyermekek számára is

Gyermekkorban különösen fontos a megfelelő táplálás, és egy bizonyos rutin kialakítása. Ebben nagy szerepe van a szülőknek, és az általuk alkalmazott technikáknak. Mint minden kapcsolatban, mely gondoskodáson alapul, úgy a szülő-gyermek viszonyban is törekszünk a legjobban nyújtani a ránk támaszkodó félnek. Nincs ez másként az étkezés területén sem.

Az első és legfontosabb tényező, hogy kialakítsuk gyermekünkben a megfelelő folyadékbevitel fontosságát, és a vízivás rutinját. Ahhoz azonban, hogy valóban tiszta, egészséges vizet ihasson, szükséges egy megfelelő víztisztító alkalmazása.

Sokan bele sem gondolnak, hogy gyermekük a csapból folyó víz íze miatt nem szereti a vízivást, illetve, hogy mennyi baktérium és káros tényező található valójában benne. Ezek kiszűrését segíti elő egy minőségi víztisztító, mely kristálytiszta, iható és finom vízzé alakítja a csapvizet.

Ha Önnek is fontos családja egészsége, és víz iránti szeretete, alkalmazzon víztisztítót! Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!

A víztisztítás, és ami mögötte van

Valamennyi fórumon azt halljuk, hogy a napi vízfogyasztás rendkívüli jelentőséggel bír. Ez alapvetően így is van, azonban korántsem mindegy, hogy milyen minőségű vizet fogyasztunk. Sokan esküsznek az ásványvízre, ami azonban egyrészt költséges, főleg, ha főzéshez is szeretnénk jobb minőségű vizet használni, másrészt pedig a műanyag palackok miatt nem szerencsés környezetvédelmi szempontból sem.

A csapvízben számtalan olyan káros anyag van, amik egy víztisztítóval maradéktalanul kiszűrhetőek. Rengeteg benne az oldott szervetlen anyag, a folyékony szerves anyag, a nehéz szerves és szervetlen anyag, illetve a mikroorganizmus. A vezetékes vizek fertőtlenítésére nagyon régóta klórt használnak, ami amellett, hogy tényleg jól fertőtleníti a vizet, a szervezetünket ugyanúgy károsítja. Az első világháborúban előszeretettel alkalmazták harci gázként. Sajnos az is tévhit, hogy a forralás ugyanúgy megtisztítja a vizet, mint a víztisztító. Ugyanis ezzel nem szűrjük ki az ártalmas anyagokat, csak megöljük a baktériumokat, melyeknek maradványai ugyanúgy lerakódnak a szervezetben.

Válassza Ön is víztisztítóinkat, ha egészséges vizet szeretne fogyasztani nap, mint nap!