Facebook
Youtube
Pinterest
Pinterest nagy
Google+
Blogger

Miért hasznos és mire jó a lúgos víz?

Napjainkban rengeteg dologgal próbálkozik az ember, hogy minél egészségesebben tudja élni az életet. Az egyik legeslegfontosabb alappillére az egészséges életmódnak a folyadékfogyasztás. Ennek tekintetében lényeges, hogy minőségi folyadékot fogyasszuk, ezért is nagyon hasznos életünkben a lúgos víz.

De miért is fogyasszunk lúgos vizet?

  • A lúgos víz sokkal gyorsabban szállítja a szervezetben a vitaminokat, ásványi anyagokat és tápanyagokat.
  • A lúgos víz a testben olyan részekbe is eljut, melybe a közönséges csapvíz nem tud eljutni.
  • Szuper hidratáló hatása van.
  • A lúgos víz több tápanyagot old fel, mint bármely másik folyadék.

Ha Ön is szeretne egészségesebb életmódot folytatni, fogyasszon nap, mint nap lúgos vizet! Ne vásároljon palackos vizet, hanem válassza a lúgosító víztisztítót!

Forduljon hozzánk bizalommal, és élje egészségesen mindennapjait! Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel bátran keresse fel munkatársainkat, készséggel állunk rendelkezésére!

Lúgosítson!

Az egészséges életmód gyakorlásának ma már számtalan módja van, egyre újabb és újabb nézőpontok, elméletek és módszerek hirdetik a tökéletes megoldást a betegségek elkerülésére, az egészség és az ideális testsúly megtartására. De vajon melyiknek hihetünk?

A lúgosítás a szervezet sav-bázis egyensúlyát hivatott visszaállítani. Az elsavasodott szervezet számos kellemetlen tünet előidézéséért felelős, úgy, mint túlzott fáradékonyság, túlsúly, illetve különböző betegségek.

A szervezet elsavasodásának oka lehet a különböző mérgek felhalmozódása, a túl sok savas étel elfogyasztása és a szervezet helytelen működése is, amikor képtelen lebontani a savas ételeket. Ezek ellen a folyamatok ellen lúgosítással védekezhetünk, a lúgos víz, illetve lúgosító ételek előnyben részesítésével. Az állati eredetű ételek, az alkohol, a kávé, a mértéktelen cukor fogyasztás mind rossz irányba visz és olyan problémák forrása lehet, mint a cukorbetegség, csontritkulás vagy a rák.

Gondoskodjon egészsége megőrzéséről és részesítse előnyben a lúgos vizet is! Válasszon lúgosító víztisztítóink közül!

A magabiztos és egészséges nő titka

Napjainkban érdemes nagy figyelmet fordítani az egészséges életmódra, hiszen, ha jól érezzük magunkat a bőrünkben, testünk is meghálálja. Gondolta volna, hogy lúgos víz fogyasztásával felgyorsíthatja a fogyást?

A lúgos víz fogyasztása és a fogyás úgy áll összefüggésben, hogy a hízás egyik oka a szervezet elsavasodása. A lúgosítással helyreállíthatja szervezete felborult egyensúlyát.

Miután helyreállt a sav-bázis egyensúly, könnyen elérheti a fogyást és meg is tarthatja a kívánt testsúlyt. Az első lépés a fogyás felé az elhatározás és új táplálkozási szokások bevezetése életünkbe. A lúgos víz bármilyen fogyókúrába beilleszthető, sőt a lúgosítással általános közérzetünket is javíthatjuk.

Napi 2-3 liter lúgos víz fogyasztása javasolt, melynek fogyasztása mellett természetesen elengedhetetlen az is, hogy megfelelően táplálkozzunk és rendszeres testmozgást végezzünk.

Iktassa be életébe a lúgos víz fogyasztását és szemmel látható változások lesznek, ha odafigyel a rendszeres fogyasztásra! Érezze jól magát a bőrében, kezdjen el lúgosító étrendet, és válasszon lúgosító víztisztítót!