Facebook
Youtube
Pinterest
Pinterest nagy
Google+
Blogger

CT8-R3

Értékelés: Még nincs értékelés
5 lépcsős víztisztító készülék fordított ozmózis membránnal, ásványi anyag visszasózó patronnal.
Forradalmian új tartállyal, amely szétszedhető és kimosható, így a hosszútávú használata során esetleg kialakuló elszennyeződése könnyedén megszüntethető.
Gyorsan cserélhető szűrőkkel, beleértve a membránt is.
Ár:
75.000 Ft
Leírás

A víztisztítók legújabb generációja

Manapság, egy víztisztító készüléktől is joggal várja el az ember, hogy viszonylag keveset kelljen foglalkozni vele. Persze érthető, hogy a szűrőket cseréni kell időközönként, de ha már így van, akkor ne kelljen egy fél napot arra áldozni, hogy a szűrők cseréje meg is valósuljon. 

Ez nem csak a vásárlóknak fontos, de nekünk a forgalmazóknak is, hiszen kevesebb feladat hárul ránk, amivel viszont a felhasználók költséget takarítanak meg.

Most itt van egy olyan fordított ozmózis membránnal ellátott víztisztító készülék, amely a karbantartását illetően, kategóriájában eddig a legegyszerűbb és a leggyorsabb is.

  • A membrán lezárt, eldobható házban van és gyorscsatlakozók segítségével, pillanatok alatt ki lehet cserélni.
  • Az össszes elő és utószűrője Quick Filter technológiával készült, így minden egyes szürőcsere egyetlen csuklómozdulattal (fél fordulatos kioldás) megvalósítható. 
  • Utószűrői variálhatóak annak megfelelően, hogy sima ozmózis vizet vagy ásványi anyagokkal ellátott vizet szeretne előállítani. A kezdő csomagban található készülék ásványi anyag visszasózó patronnal van ellátva. A csereszűrő csomagok között több variációs lehetőséget is biztosítunk a készülékhez. Annak függvényében választhat a szűrőcsomagok között, hogy milyen utószűrővel szeretné kipróbálni a készüléket: visszasózó patronnal vagy ezüstözött szén utószűrővel.

Forradalmian új tartály

  • Egyrészt hihetetlenül könnyű, mert a külső ház nagyon erős, de vékony falú műanyag, szemben a vastag műanyagból vagy fémből készült elődeivel.
  • Másrészt viszont házilag könnyen szétszedhető és KIMOSHATÓ!

 Mit csinálnak a szűrők?

1. szűrőegység: Előszűrő - kiszűri az 1 mikronnál (a milliméter ezredrésze, mely már szabad szemmel nem látható) nagyobb szennyeződéseket, mint a rozsda, homok, iszap és finom por. Többrétegű műanyag szálból, tekercseléssel készült szűrőbetét, mely igen ellenálló a vegyszerekkel szemben. Élettartama 6 hónap.

2. szűrőegység: Aktív szénszűrő - megköti a klórt, a klór származékokat és egyéb szerves anyagokat. Élettartama 6 hónap.

3. szűrőegység: Fordított ozmózisos szűrőmembrán - a vízből eltávolítja a 0,0001 mikronnál (a hajszál egymilliomod része) nagyobb szennyeződések 95-98%-át. Ide tartoznak a mikroorganizmusok, mint a baktériumok (kb. 1 mikron) és vírusok (kb. 0,2 mikron), valamint az összes szerves és szervetlen vegyületek, mint a gyógyszermaradványok, gyomirtók, nitritek, nitrátok, kloroform, nehéz fémek, stb. Egyetlen hátránya, hogy a szervezet számára hasznos ásványi anyagokat is eltávolítja. (Az 5. szűrőegység ezeket vissza tudja pótolni!) Élettartama 24 hónap.

4. szűrőegység: Aktív utó szénszűrő - magába szívja és megköti az esetleg fennmaradó szerves vegyületeket, klórt és oldott gázokat (CO2, stb.), ezáltal biztosítja a víz szagmentességét és kellemes ízét.

5. szűrőegység (OPCIONÁLIS)Visszasózó patron (ásványianyag visszapótló egység) – szerepe, hogy az ozmózis membrán által eltávolított hasznos ásványi anyagokat (Ca, Mg, K, Na) visszapótolja a tisztított vízbe. Élettartama 12 hónap.

                                            vagy: Ezüstözött szén utószűrő - használatával ásványi anyagoktól mentes lesz a tisztított víz, amit a készülék előállít. Ennek az utószűrőnek a használatával, az ezüst antibakteriális hatása miatt, abszolút biztos lehet benne, hogy minden esetlegesen fennmaradt szerves jellegű szennyeződéstől mentes lesz a tiszta vize.

PARAMÉTEREK

Méret kb: 445x340x140 mm (Ma x Szé x Mé)

Súly: 4 kg

Tartály méretei: 420x280 mm (Ma x Átmérő), súly: 2 kg

CSOMAG TARTALMA

1 db. víztisztító berendezés üzemkész állapotban

1 db. 13 literes tisztított víztároló tartály

1 db. kerámiabetétes fix csaptelep

1 db. szerelőcsomag

 

Készülék telepítése:

A fém mosogató tálca sarkán keresni kell egy kb. 4 cm átmérőjű sík felületet. Ide kell fúrnia egy kb. 12,5 mm átmérőjű lyukat a csap beépítéséhez. Arra ügyeljen, hogy az alsó szekrényben legyen elég hely a csap többi részének és alkatrészeinek rögzítéséhez. Az alsó szekrényben található hideg vizes sarokszelepre kell rácsatlakoztatni a készülékünket. Ebből a csatlakozóból 3/8" méretűt tettünk a készletbe, mivel ez a leggyakoribb méret. Ha ettől eltérő méretű a csatlakozás, akkor egy barkács áruházban vennie kell egy megfelelő méretű átalakító idomot, vagy keressen minket, hogy ki tudjuk cserélni a csatlakozóját másik méretre. A lefolyócsövön keresnie kell egy olyan helyet, ahova egy 6 mm átmérőjű lyukat tud fúrni a szennyvízelvezető csőnek. A hely kiválasztásának legfontosabb szempontja, hogy a kiválasztott helyen ne álljon a csőben a víz.

Ezután már csak össze kell szerelni és csatlakoztatni a csöveket, és néhány liter víz átfolyatását követően már használhatja is az eszközt. Ezek csak a legfontosabb dolgok a szereléssel kapcsolatban, teljes részleteiben nem tudunk kitérni mindenre. Ha kérdése van vagy segítségre van szüksége, keressen bennünket!

A készülék telepítését ránk is bízhatja. Ennek költsége Budapesten és a fővároshoz képest bizonyos távolságon belül 12.000 Ft, telephelyünktől távolabb eső településekre kiszállási díjat számítunk fel. Ennek mértékét kalkulátorunk segítségével azonnal megtudhatja, ha ide kattint. 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.