Facebook
Youtube
Pinterest
Pinterest nagy
Google+
Blogger

Proline Plus 6 lépcsős alap víztisztító ozmózis membránnal

Értékelés: Még nincs értékelés
Proline Plus 6 lépcsős ozmózis membrános készülék, ásványi anyag visszasózó patronnal ellátva
Ár:
68.300 Ft
Leírás

A fordított ozmózisos víztisztító a következőket nyújtja Önnek:

  • 6 szűrőegységen át szűrt biztonságos, egészséges, káros anyagoktól mentes vizet
  • A víz kristálytiszta és finom, így hidratáltabb lesz a szervezete is tőle
  • Nem kell többé ásványvizes palackokat cipelnie, és még a sorban állást is elkerülheti.


Az ozmózisos víztisztító közel desztillált víz minőségű vizet állít elő. Maximális szűrési teljesítmény: 0,0001 mikron (1 milliószor kisebb a hajszál átmérőjénél), kiszűri a vízben található mindenfajta anyag 95~98%-át. 

 

A fordított ozmózisos víztisztító összetétele:
 

1. szűrőegység : Előszűrő - kiszűri az 5 mikronnál (a milliméter ezredrésze, mely már szabad szemmel nem látható) nagyobb szennyeződéseket, mint a rozsda, homok, iszap és finom por. Többrétegű műanyag szálból tekercseléssel készült szűrőbetét, mely igen ellenálló a vegyszerekkel szemben. Élettartama maximum 12 hónap.

2. szűrőegység : Granulált Elő szénszűrő (GAC) - megköti a klórt, a klór származékokat és egyéb szerves anyagokat. Élettartama maximum 12 hónap.

3. szűrőegység : Aktív szénszűrő tömb (CTO) - megköti a klórt, a klór származékokat, baktériumokat, nehéz fémeket és egyéb szerves anyagokat.  Élettartama maximum 12 hónap.

4. szűrőegység : Fordított ozmózis membrán - a vízből eltávolítja 0,0001 mikronnál (a hajszál egymilliomod része) nagyobb szennyeződések 95-98%-át . Ide tartoznak a mikroorganizmusok, mint a baktériumok (kb. 1 mikron) és vírusok (kb. 0,2 mikron) és az összes szerves és szervetlen vegyületek, mint a gyógyszermaradványok, gyomirtók, nitritek, nitrátok, kloroform, nehéz fémek, stb. Egyetlen hátránya, hogy a szervezet számára hasznos ásványi anyagokat is eltávolítja, ezeket pótolja vissza bizonyos mértékben a 6. szűrőegység. Élettartama 24 hónap.

5. szűrőegység : Aktív utó szénszűrő - magába szívja és megköti az esetleg fennmaradó szerves vegyületeket, klórt és oldott gázokat (CO2, stb.), ezáltal biztosítja a víz szagmentességét és kellemes ízét.

6. szűrőegység: Ásványi anyag visszasózó patron - Ellátja a káros anyagoktól megtisztított vizet, kellő mennyiségű ásványi anyaggal. Pont annyival, amennyire az emberi szervezet számára szükséges.

Szűrőcsomagok rendelése

A víztisztító a konyhai alsószekrénybe helyezhető el. Egy mosogatóba vagy a konyhai munkalapba építhető csappal érkezik, aminek ugyan lukat kell fúrni, de nagyon könnyen felszerelhető. 

 

PARAMÉTEREK

Méret kb: 480x370x210 mm (Ma x Szé x Mé)

Súly: 13 kg

Tartály méretei: 420x280 mm (Ma x Átmérő), súly: 4 kg

CSOMAG TARTALMA

1 db. víztisztító berendezés üzemkész állapotban

1 db. 12 literes tisztított víztároló tartály

1 db. kerámiabetétes fix csaptelep

1 db. szerelőcsomag

Készülék telepítése:

A fém mosogató tálca sarkán keresni kell egy kb. 4 cm átmérőjű sík felületet. Ide kell fúrnia egy kb. 12,5 mm átmérőjű lyukat a csap beépítéséhez. Arra ügyeljen, hogy az alsó szekrényben legyen elég hely a csap többi részének és alkatrészeinek a rögzítéshez. Az alsó szekrényben található hideg vizes sarokszelepre kell rácsatlakoztatni a készülékünket. Ebből a csatlakozóból 3/8" méretűt tettünk a készletbe, mivel ez a leg gyakoribb méret. Ha ettől eltérő méretű a csatlakozás, akkor egy barkács áruházban vennie kell egy megfelelő méretű átalakító idomot, vagy keressen minket, hogy ki tudjuk cserélni a csatlakozóját másik méretre. A lefolyó csövön keresnie kell egy olyan helyet, ahova egy 6 mm átmérőjű lyukat tud fúrni a szennyvíz elvezető csőnek. A hely kiválasztásának leg fontosabb szempontja, hogy a kiválasztott helyen ne álljon a csőben a víz.

Ezután már csak össze kell szerelni és csatlakoztatni a csöveket és már használhatja is az eszközt néhány liter víz átfolyatását követően. Ezek csak a leg fontosabb dolgok a szereléssel kapcsolatban, teljes részleteiben nem tudunk kitérni mindenre. Ha kérdése van, segítségre van szüksége, keressen bennünket!

A készülék telepítését ránk is bízhatja. Ennek költsége Budapesten és a fővároshoz képest bizonyos távolságon belül 12.000 Ft, telephelyünktől távolabb eső településekre kiszállási díjat számítunk fel. Ennek mértékét kalkulátorunk segítségével azonnal megtudhatja, ha ide kattint. 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.