Facebook
Youtube
Pinterest
Pinterest nagy
Google+
Blogger

RO-Traditional 360 GPD

Értékelés: Még nincs értékelés
Fordított ozmózis membránnal ellátott négy lépésben szűrő víztisztító készülék. A megfelelő vízmennyiséget tartály használata nélkül képes biztosítani a két darab 180 GPD-s membrán.
Ár:
112.500 Ft
Leírás

4 lépésben szűrő fordított ozmózis membránnal ellátott háztartási víztisztító készülék

E víztisztító készülék legfőbb tulajdonsága, hogy a beépített két darab 180 GPS-s membránnak köszönhetően képes annyi vizet egységnyi idő alatt előállítani, hogy nincs szüksége tartályra.

Az ozmózis membránnak köszönhetően a piacon kapható legtisztább vizet állítja elő. A vízben található összes fajta szennyeződés, kb. 95%-át eltávolítja a vízből.

A rendszer összetétele

1. szűrőegység : Előszűrő - kiszűri az 5 mikronnál nagyobb szennyeződéseket, mint a rozsda, homok, iszap és finom por. Többrétegű műanyag szálból tekercseléssel készült szűrőbetét, mely igen ellenálló a vegyszerekkel szemben. Élettartama 6 hónap.

2. szűrőegység : Aktív szénszűrő tömb (CTO) - megköti a klórt, a klór származékokat és egyéb szerves anyagokat. Élettartama 6 hónap.

3. szűrőegység : Előszűrő - kiszűri az 1 mikronnál nagyobb szennyeződéseket, mint a rozsda, homok, iszap és finom por. Többrétegű műanyag szálból tekercseléssel készült szűrőbetét, mely igen ellenálló a vegyszerekkel szemben. Élettartama 6 hónap.

4. szűrőegység : Fordított ozmózis membrán - a vízből eltávolítja 0,0001 mikronnál (a hajszál egymilliomod része) nagyobb szennyeződések 95-98%-át . Ide tartoznak a mikroorganizmusok, mint a baktériumok (kb. 1 mikron) és vírusok (kb. 0,2 mikron) és az összes szerves és szervetlen vegyületek, mint a gyógyszermaradványok, gyomirtók, nitritek, nitrátok, kloroform, nehéz fémek, stb. Élettartama 24 hónap.

PARAMÉTEREK

Méret kb: 480x370x210 mm (Ma x Szé x Mé)

Súly: 12 kg

CSOMAG TARTALMA

1 db. víztisztító berendezés üzemkész állapotban

1 db. kerámiabetétes fix csaptelep

1 db. szerelőcsomag

Készülék telepítése:

A fém mosogató tálca sarkán keresni kell egy kb. 4 cm átmérőjű sík felületet. Ide kell fúrnia egy kb. 12,5 mm átmérőjű lyukat a csap beépítéséhez. Arra ügyeljen, hogy az alsó szekrényben legyen elég hely a csap többi részének és alkatrészeinek a rögzítéshez. Az alsó szekrényben található hideg vizes sarokszelepre kell rácsatlakoztatni a készülékünket. Ebből a csatlakozóból 3/8" méretűt tettünk a készletbe, mivel ez a leg gyakoribb méret. Ha ettől eltérő méretű a csatlakozás, akkor egy barkács áruházban vennie kell egy megfelelő méretű átalakító idomot, vagy keressen minket, hogy ki tudjuk cserélni a csatlakozóját másik méretre. A lefolyó csövön keresnie kell egy olyan helyet, ahova egy 6 mm átmérőjű lyukat tud fúrni a szennyvíz elvezető csőnek. A hely kiválasztásának leg fontosabb szempontja, hogy a kiválasztott helyen ne álljon a csőben a víz.

Ezután már csak össze kell szerelni és csatlakoztatni a csöveket és már használhatja is az eszközt néhány liter víz átfolyatását követően. Ezek csak a leg fontosabb dolgok a szereléssel kapcsolatban, teljes részleteiben nem tudunk kitérni mindenre. Ha kérdése van, segítségre van szüksége, keressen bennünket!

A készülék telepítését ránk is bízhatja. Ennek költsége Budapesten és a fővároshoz képest bizonyos távolságon belül 12.000 Ft, telephelyünktől távolabb eső településekre kiszállási díjat számítunk fel. Ennek mértékét kalkulátorunk segítségével azonnal megtudhatja, ha ide kattint. 

 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.