Facebook
Youtube
Pinterest
Pinterest nagy
Google+
Blogger

Supreme 5 lépcsős Fordított Ozmózis víztisztító

Értékelés: Még nincs értékelés
Supreme-RO5 Fordított Ozmózis membránnal szerelt háztartási víztisztító készülék
Ár:
57.000 Ft
Leírás

A fordított ozmózisos víztisztító a következőket nyújtja Önnek:

  • 5 szűrőegységen át szűrt biztonságos, egészséges, káros anyagoktól mentes vizet
  • A víz kristálytiszta és finom, így hidratáltabb lesz a szervezete is tőle
  • Nem kell többé ásványvizes palackokat cipelnie, és még a sorban állást is elkerülheti.


Az ozmózisos víztisztító közel desztillált víz minőségű vizet állít elő. Maximális szűrési teljesítmény: 0,0001 mikron (1 milliószor kisebb a hajszál átmérőjénél), kiszűri a vízben található mindenfajta anyag 95~98%-át. 

 

 

A rendszer összetétele

 

1. szűrőegység : Előszűrő - kiszűri a 20 mikronnál nagyobb szennyeződéseket, mint a rozsda, homok, iszap és finom por. Többrétegű műanyag szálból tekercseléssel készült szűrőbetét, mely igen ellenálló a vegyszerekkel szemben. Élettartama maximum 12 hónap.

 

2. szűrőegység : Aktív szénszűrő tömb (CTO) - megköti a klórt, a klór származékokat és egyéb szerves anyagokat. Élettartama maximum 12 hónap.

 

3. szűrőegység : Előszűrő - kiszűri az 5 mikronnál nagyobb szennyeződéseket, mint a rozsda, homok, iszap és finom por. Többrétegű műanyag szálból tekercseléssel készült szűrőbetét, mely igen ellenálló a vegyszerekkel szemben. Élettartama maximum 12 hónap.

 

4. szűrőegység : Fordított ozmózis membrán - a vízből eltávolítja 0,0001 mikronnál (a hajszál egymilliomod része) nagyobb szennyeződések 95-98%-át . Ide tartoznak a mikroorganizmusok, mint a baktériumok (kb. 1 mikron) és vírusok (kb. 0,2 mikron) és az összes szerves és szervetlen vegyületek, mint a gyógyszermaradványok, gyomirtók, nitritek, nitrátok, kloroform, nehéz fémek, stb. Élettartama 24 hónap.

5. szűrőegység: Aktív utó szénszűrő - magába szívja és megköti az esetleg fennmaradó szerves vegyületeket, klórt és oldott gázokat (Co2, stb.), ezáltal biztosítja a víz szagmentességét és kellemes ízét.

 

PARAMÉTEREK

Méret kb: 400x390x140 mm (Ma x Szé x Mé)

Tartály méretei: 345x235 mm (Ma x Átmérő)

CSOMAG TARTALMA

1 db. víztisztító berendezés, szűrőkkel együtt

1 db. 12 literes tisztított víztároló tartály

1 db. kerámiabetétes fix csaptelep

1 db. szerelőcsomag 3/8" bekötő idommal

 

Készülék telepítése:

A fém mosogató tálca sarkán keresni kell egy kb. 4 cm átmérőjű sík felületet. Ide kell fúrnia egy kb. 12,5 mm átmérőjű lyukat a csap beépítéséhez. Arra ügyeljen, hogy az alsó szekrényben legyen elég hely a csap többi részének és alkatrészeinek a rögzítéshez. Az alsó szekrényben található hideg vizes sarokszelepre kell rácsatlakoztatni a készülékünket. Ebből a csatlakozóból 3/8" méretűt tettünk a készletbe, mivel ez a leg gyakoribb méret. Ha ettől eltérő méretű a csatlakozás, akkor egy barkács áruházban vennie kell egy megfelelő méretű átalakító idomot, vagy keressen minket, hogy ki tudjuk cserélni a csatlakozóját másik méretre. A lefolyó csövön keresnie kell egy olyan helyet, ahova egy 6 mm átmérőjű lyukat tud fúrni a szennyvíz elvezető csőnek. A hely kiválasztásának leg fontosabb szempontja, hogy a kiválasztott helyen ne álljon a csőben a víz.

Ezután már csak össze kell szerelni és csatlakoztatni a csöveket és már használhatja is az eszközt néhány liter víz átfolyatását követően. Ezek csak a leg fontosabb dolgok a szereléssel kapcsolatban, teljes részleteiben nem tudunk kitérni mindenre. Ha kérdése van, segítségre van szüksége, keressen bennünket!

A készülék telepítését ránk is bízhatja. Ennek költsége Budapesten és a fővároshoz képest bizonyos távolságon belül 12.000 Ft, telephelyünktől távolabb eső településekre kiszállási díjat számítunk fel. Ennek mértékét kalkulátorunk segítségével azonnal megtudhatja, ha ide kattint. 

 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.