Facebook
Youtube
Pinterest
Pinterest nagy
Google+
Blogger
Eredmény: 1 - 2 / 2

UF membrános víztisztítók

vagni
53.990 Ft

Hyundai HQ4UF

Az ultraszűrős technológia a...

150_ft_line_3
53.990 Ft

FT Line 3

FT Line 3, egy UF membránnal ellátott...

Víztisztítóval az idősek egészségéért

Nagyon sokat hallunk a megfelelő folyadékbevitel fontosságáról. Elméletben tudja mindenki, hogy sok vizet kell inni, azonban a gyakorlatban sajnos sokszor megfeledkeznek erről az emberek, amitől könnyen kiszárad a szervezetük. Ez különösen igaz az idősebb korosztályra. Mivel régen még nem hangsúlyozták ennyire a vízivás fontosságát, náluk ez nem alakult ki annyira rutinként, és a legtöbb idős keveset iszik. Ezért is fontos, hogy legalább az a kevés víz jó minőségű legyen!

Víztisztítóink használatával olyan, az egészségre káros anyagokat szűrhet ki, amelyek hosszú távon még egy egészséges embernél is ártalmasak lehetnek. Az idősebb, legyengült immunrendszerű emberek esetében ez sajnos fokozottan jelentkezhet, és bizonyos kor fölött már egy kisebb betegség is sokkal súlyosabban jelentkezik.

Víztisztítóinkkal megelőzheti, hogy idős rokona szervezetébe olyan káros anyagok jussanak, amelyek a csapvízben nagy mennyiségben megtalálhatók. Háztartási víztisztítóink kedvező áron érhetőek el, mégis hatékonyan kiszűrik az egészségre ártalmas anyagokat. Bátran rendeljen tőlünk!