Facebook
Youtube
Pinterest
Pinterest nagy
Google+
Blogger

FT Line 3

Értékelés: Még nincs értékelés
FT Line 3, egy UF membránnal ellátott három szűrős víztisztító készülék.
Ár:
53.990 Ft
Leírás

Ez a víztisztító készülék három lépésben kezeli a vizet. Az UF membránnak köszönhetően a kezelt vízben maradnak az ásványi anyagok. Egy igen kellemes ízű klór származékoktól is mentes vizet állít elő, mely a mentes vizek ízéhez jár a legközelebb.

Ha valaki ásványvízről szeretne váltani, annak is ideális ez a készülék, mivel az ízélmény hasonló, gazdaságosabb és sokkal környezet kímélőbb is.

Sokaknak van problémája a kemény vízzel, a vízkőlerakódásokkal. Ez a készülék nem oldja meg ezt a problémát, mivel nem képes lágyítani a vizet mint az RO membrános társai. Így ezzel kapcsolatban lehet, hogy szükség lesz egy kis kompromisszum képességre. Mégis nagyon sokan kedvelik az UF mebrános víztisztítókat.

A csereszűrők házilag is könnyen kicserélhetőek, nincs hozzá szükség szerszámokra, vagy szakértelemre. Mivel egy átfolyós rendszerről beszélünk nincs tartálya sem, ami foglalja a helyet. Csak meg kell nyitni a csapot és élvezni az előnyeit. A csomag mindent tartalmaz a beüzemeléshez. Ha ezzel nem boldogul, akkor készülékét mi is beüzemelhetjük.

Szűrői:

1. 5 mikronos polipropilén előszűrő

2. Kókuszhéj alapú aktívszén előszűrő

3. UF membrán 0,1 mikron

 

Méretei:

310*270*76 mm.

Súlya 3.3 Kg.

Teljesítmély 1 liter/perc

Maximális nyomás 4 bar

Maximális hőmérséklet 38 °C

 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.