Facebook
Youtube
Pinterest
Pinterest nagy
Google+
Blogger

Hyundai HQ4UF

Értékelés: Még nincs értékelés
Az ultraszűrős technológia a víztisztítók legújabb generációja, ami mindent kiszűr a vízből, ami káros, és mindent benne hagy, amire szüksége van a szervezetnek. Igazán finom, kristálytiszta víz - egyenesen a csapból!

Mindez egy olyan speciális gyorsan záródó szűrőbetéttel, amelynek segítségével szó szerint percek alatt ki lehet cserélni a betéteket.
Ár:
53.990 Ft
Havidíjas szűrőcsere 3000 Ft (erről a Havidíjas szűrőcsomagok menüpontban olvashat)

Leírás

Ennek a készüléknek az esetében a tiszta víz élménye a gyors szűrőcserékkel párosul.  A Quick Filter technológiának köszönhetően nem kihívás többé senki számára a víztisztítóban a szűrőcsere, melyet bárki maximum három perc alatt el tud végezni. A filtereket az óra járásával ellentétesen fél fordulatot kell eltekerni és kissé magunk felé húzni. Az új filtereket pedig hasonló módon visszahelyezni. Nincs szükség semmilyen segédeszközre, vagy szakértelemre.

Az ultraszűrős víztisztító egy rendkívül finom szűrési eljárással, négy lépcsőben tisztítja a vizet, és megőrzi annak minden természetes összetevőjét. A membránon levő parányi lukak 3000-szer kisebbek, mint a hajszál átmérője. Kiszűri a legtöbb szerves és szervetlen szennyeződést, baktériumokat, vírusokat, de átengedi a szervezet számára létfontosságú ásványi anyagokat (Ca, Mg, Na, K).

Az ultraszűrővel tisztított víz nem csak finom, hanem nagyon egészséges is:

  • segít kiüríteni a szervezetből a mérgeket és a káros nehézfémeket    
  • gátolja az öregedési folyamatokat
  • erősíti az immunrendszert
  • segít fenntartani a test megfelelő hőmérsékletét
  • szabályozza a tápanyagok felszívódását
  • új életre kelti a szervezetet
  • segít a koncentrácóban és tiszta gondolkodásban
  • jó hatással van az izületekre és a test szöveteire

Hogyan működik?

1. Előszűrő - kiszűri az 1 mikronnál (a milliméter ezredrésze, mely már szabad szemmel nem látható) nagyobb szennyeződéseket, mint a rozsda, homok, iszap és finom por. Többrétegű műanyag szálból tekercseléssel készült szűrőbetét, mely igen ellenálló a vegyszerekkel szemben. Élettartama 6 hónap.

2. Aktív szénszűrő PCB - megköti a klórt, a klór származékokat és egyéb szerves anyagokat. Élettartama 6 hónap.

3. Ultra finomszűrő (UF membrán) - a vízből eltávolítja 0,01 mikronnál nagyobb szennyeződéseket és mikroorganizmusokat, mint amilyenek például a baktériumok és vírusok. Előnye, hogy átereszti a szervezet számára hasznos ásványi anyagokat. Élettartama 12 hónap.

 4. Aktív utószűrő - a tökéletes tisztaság és kifejezetten finom íz biztosítására. Élettartama 12 hónap.

A szűrők cseréjére félévente van szükség az előírás szerint. Az első két filtert hat havonta kell cserélni, míg a két utolsót évente.

Az első, két darabos szűrőcsomag ára 10.125 Ft, a második négy darabos szűrőcsomag ára 25.860 Ft. Minden készüléket nyilvántartásba veszünk és a csereidőpontokban értesítjük az aktuális cserével kapcsolatban.

Amennyiben teljes kényelemre van szüksége, vásárlásnál válassza a havidíjas csereszűrőprogramot. A Hyundai HQ4UF készülék esetében a havidíj 3000 Ft. Ezzel a megoldással időben kapja kézhez az aktuálisan cserélendő szűrőcsomagokat, és a csomagküldésért sem kell külön fizetni. Erről bővebben itt olvashat >>

A csereszűrőket a képre kattintva tudja megtekinteni.

A készülék telepítését, kérésre elvégezzük bárhol az ország területén. A telepítés díja 12.000 Ft, vidékre kizállási költséget is felszámolunk. A kiszállási költség árát a cím beírásával ezen az oldalon tudja ellenőrizni.

 

PARAMÉTEREK:
- Méret: 330x340x120 mm (Ma x Szé x Mé)
- Súly: 4 kg

 

CSOMAG TARTALMA:
- 1 db. víztisztító berendezés üzemkész állapotban
- 1 db. kerámiabetétes fix csaptelep
- 1 db. szerelőcsomag

 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.