Facebook
Youtube
Pinterest
Pinterest nagy

Hyundai UF Ultraszűrős víztisztító

Értékelés: Még nincs értékelés
Az ultraszűrős technológia a víztisztítók legújabb generációja, ami mindent kiszűr a vízből, ami káros, és mindent benne hagy, amire szüksége van a szervezetnek. Igazán finom, kristálytiszta víz - egyenesen a csapból!
Ár:
49.990 Ft
Havidíjas szűrőcsere 2200 Ft (erről a Havidíjas szűrőcsomagok menüpontban olvashat)

Leírás

Az ultraszűrős víztisztító egy rendkívül finom szűrési eljárással, négy lépcsőben tisztítja a vizet, és megőrzi annak minden természetes összetevőjét. A membránon levő parányi lukak 3000-szer kisebbek, mint a hajszál átmérője. Kiszűri a legtöbb szerves és szervetlen szennyeződést, baktériumokat, vírusokat, de átengedi a szervezet számára létfontosságú ásványi anyagokat (Ca, Mg, Na, K).

 

Az ultraszűrővel tisztított víz nem csak finom, hanem nagyon egészséges is:

  • segít kiüríteni a szervezetből a mérgeket és a káros nehézfémeket    
  • gátolja az öregedési folyamatokat
  • erősíti az immunrendszert
  • segít fenntartani a test megfelelő hőmérsékletét
  • szabályozza a tápanyagok felszívódását
  • új életre kelti a szervezetet
  • segít a koncentrácóban és tiszta gondolkodásban
  • jó hatással van az izületekre és a test szöveteire

Hogyan működik?

1. Előszűrő - kiszűri az 1 mikronnál (a milliméter ezredrésze, mely már szabad szemmel nem látható) nagyobb szennyeződéseket, mint a rozsda, homok, iszap és finom por. Többrétegű műanyag szálból tekercseléssel készült szűrőbetét, mely igen ellenálló a vegyszerekkel szemben. Élettartama 6 hónap.

2. Aktív szénszűrő - megköti a klórt, a klór származékokat és egyéb szerves anyagokat. Élettartama 6 hónap.

3. Ultra finomszűrő (UF membrán) - a vízből eltávolítja 0,01 mikronnál nagyobb szennyeződéseket és mikroorganizmusokat, mint amilyenek például a baktériumok és vírusok. Előnye, hogy átereszti a szervezet számára hasznos ásványi anyagokat. Élettartama 12 hónap.

 4. Aktív utószűrő - a tökéletes tisztaság és kifejezetten finom íz biztosítására. Élettartama 12 hónap.

Ehhez a készülékhez való csereszűrők megtekintéséhez kattintson a képre!

 

                                                                  
    

 

A szűrőket könnyen, egyszerűen és gyorsan ki lehet cserélni. Nincs szükség szakemberre, így pénzt és időt takaríthat meg. Ráadásul ha a havi díjas szűrőcsomagokat választja, sosem lesz gondja a szűrőcserére: mindössze havi 2200.- Ft-ért minden szűrőt a megfelelő időben, díjmentesen juttatunk el Önhöz, és megkímélei magát az egyszeri, nagyobb kiadástól. (Erről a vásárlás után emailben küldünk még bővebb tájékoztatót.)

 

PARAMÉTEREK:
- Méret: 430x325x130 mm (Ma x Szé x Mé)
- Súly: 7,5 kg

 

CSOMAG TARTALMA:
- 1 db. víztisztító berendezés üzemkész állapotban
- 1 db. kerámiabetétes fix csaptelep
- 1 db. szerelőcsomag

Készülék telepítése fix csap esetén:

A fém mosogató tálca sarkán keresni kell egy kb. 4 cm átmérőjű sík felületet. Ide kell fúrnia egy kb. 12,5 mm átmérőjű lyukat a csap beépítéséhez. Arra ügyeljen, hogy az alsó szekrényben legyen elég hely a csap többi részének és alkatrészeinek a rögzítéshez. Az alsó szekrényben található hideg vizes sarokszelepre kell rácsatlakoztatni a készülékünket. Ebből a csatlakozóból 3/8" méretűt tettünk a készletbe, mivel ez a leg gyakoribb méret. Ha ettől eltérő méretű a csatlakozás, akkor egy barkács áruházban vennie kell egy megfelelő méretű átalakító idomot, vagy keressen minket, hogy ki tudjuk cserélni a csatlakozóját másik méretre. Ezután már csak össze kell szerelni és csatlakoztatni a csöveket és már használhatja is az eszközt néhány liter víz átfolyatását követően. Ezek csak a leg fontosabb dolgok a szereléssel kapcsolatban, teljes részleteiben nem tudunk kitérni mindenre. Ha kérdése van, segítségre van szüksége, keressen bennünket.

Mobil csappal:

A mobil csapot úgy tudja felszerelni a meglévő konyhai csaptelepre, hogy annak porlasztóját kicsavarja. Ez lehet külső vagy belső menetes is, de ez nem probléma, mert mi alapból adunk a mobil csap mellé egy kis menetes idomot, amivel fel lehet szerelni a csapot akkor is, ha meglévő csapja belső menetes. Ha pedig külső menetes, akkor nem lesz rá szüksége. 

A konyhákban található csaptelepek kb. 90%-a alkalmas arra, hogy ezzel a megoldással csatlakoztatni lehessen a mobil csapot. Az extrább csapoknál ez nem biztos, hogy megoldható. Mielőtt vásárol, nézze meg, hogy csaptelepének porlasztóját el tudja-e távolítani egy fogó, vagy villáskulcs segítségével!

A készülék telepítését ránk is bízhatja. Ennek költsége Budapesten és a fővároshoz képest bizonyos távolságon belül 12.000 Ft, telephelyünktől távolabb eső településekre szállítási díjat számítunk fel. Ennek mértékét kalkulátorunk segítségével azonnal megtudhatja, ha ide kattint. 

Miért a HYUNDAI víztisztítók?

Először is, mert a készülékek lelkét képező filterek előállításához válogatott minőségű alapanyagokat használnak, minek köszönhetően a Hyundai víztisztítók finom, jó ízű vizet állítanak elő.
A Hyundai rendkívül tőkeerős, folyamatosan fejleszt, így nem kell attól tartani, hogy egyik napról a másikra eltűnik a piactól. Nincs túl sok nagyobb márka a Hyundai-nál ebben a szegmensben. Bár a készülékek a nagy márkák hazájából, Koreából érkeznek, általában minden termékünk van raktáron. Igyekszünk nagyobb mennyiségeket rendelni, hogy a termékeket elérhető áron tudjuk kínálni.


Kitaláltunk egy megoldást a csereszűrő vásárlásra, mellyel hosszú távon is költséghatékonyan fenntartható a készülékek üzemeltetése.


A termékpalettán megtalálhatóak a fordított ozmózis membránnal rendelkező készülékek, melyekkel kiszűrheti a vízből a legkárosabb vegyületeket, és az olyan nehéz fémeket is, mint például az ólom és az arzén. Továbbá vannak UF (Ultra Finom) szűrős készülékeink is, melyekkel nagyon finom, jó ízű vizet tud előállítani. Készülékeink némelyike lúgos víz előállítására is alkalmas, csak ki kell választania az Ön számára megfelelőt.


Igyekeztünk a fürdővíz klórmentesítésének feladatában is részt venni. Tapasztaltuk, hogy a piacon található, KDF alapú zuhanyszűrők többségéből hiányzik (vagy alig van benne) KDF, pedig ez az összetevő az, ami semlegesítené a vízben lévő klórt! Hogy ez a mi termékünknél ne fordulhasson elő, legyártattunk egy házilag is tölthető zuhanyszűrő házat, és külön megrendeltük hozzá a 3 összetevőt, ami a szűrést végzi. Így vásárlóink saját kezűleg, könnyedén fel tudják tölteni az általunk biztosított alapanyag csomagokkal a szűrőházat, és nem férhet hozzá kétség, hogy valamennyi összetevő, megfelelő mennyiségben belekerül a szűrőbe.


És végül, de nem utolsó sorban, cégeknek ajánljuk a Hyundai ballon nélküli vízadagoló berendezését. Bérlés esetén költséghatékony megoldást nyújthat a munkatársai számára kihelyezett készülék, amely korlátlanul el tudja látni őket úgy hűtött, mint forró tisztított vízzel, anélkül, hogy a ballonok cserélgetésére/megrendelésére is figyelni kellene, hiszen ez a készülék a hálózati vízre van kötve, és abból állít elő egészséges, friss vizet.

 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.