Facebook
Youtube
Pinterest
Pinterest nagy
Google+
Blogger

Hyundai W2-310L Vízadagoló bérlése

Értékelés: Még nincs értékelés
Lepje meg munkatársait egy ballon nélküli vízadagolóval, mely mindenkit ellát friss hűtött, vagy forró tisztított vízzel, a nap bármely szakában.

Készülék bérléssel kapcsolatos információk


Ha nem szeretne egy összegben nagyobb kiadást, akkor íme egy lehetőség, a készülék bérlés.


Ha bérelni szeretné ezt a készüléket, akkor egyszerűen csak rendelje meg a megrendelőlap kitöltésével! A megrendelés beérkezése után felkeressük Önt, hogy szerődésben is rögzíteni tudjuk a kérését.

Leírás

Bérleti díjak:

Futamidő Havidíj
   
12 hónap 14.000 Ft
24 hónap 14.000 Ft 

Bemutatjuk Önnek a Hyundai ballon nélküli vízadagoló készülékének egyikét, melyet akár azonnal meg is vásárolhat, vagy bérbe is veheti tőlünk igen kedvező feltételekkel.

Ma már egyre többen keresik az olyan készülékeket, mely folyamatosan friss vizet szolgáltat és nem áll valamilyen tartályban a víz napokat vagy heteket mielőtt megisszák, hanem egyből a hálózati vízrendszerből kapja állandóan, frissen.

Nem nagy csoda, hogy ha egy cégnél meg szeretnénk oldani a munkatársaink ellátását megfelelő minőségű és mennyiségű ivóvízzel, hisz egy embernek elég sok vízre van szüksége egy nap alatt ahhoz, hogy friss és éber maradjon. Akár 2-3 literre is.  Egy 7-10 fős cégnél ez napi 30 liter víz is lehet, ami azt jelenti, hogy akár naponta is cserélgenti kell a ballont a gépben. Már ha ballonos gépe van.

 

Tovább a megrendelőlapra>>

 

Mikor lehet jó Önnek ez a készülék?

Ha nem akarja szinte naponta emelgetni a 20 kg-os palackokat, hogy megint legyen víz, amit valaki már megint kifogyasztott, de elmulasztotta kicserélni a ballont.

Ha nem akarja a fénymásoló helyiségben, vagy ki tudja hol van hely erre,  tárolni a ballonokat, mert nincs annyi felesleges helye.

Ha nem akarja, hogy már megint akkor kelljen vizet rendelni, mikor az utolsó ballonból is kifogyott az utolsó csepp víz.

Ha nem akar erre egy kölün nyilvántartást vezetni, vagy egy munkatársadat felelősnek kinevezni azért, hogy ezeket figyelje.

Találkozott már ezekkel a problémákkal? Akkor a Hyundai W2-310L az Ön megfelelő partnere.

 

Még néhány érv a legpraktikusabb megoldás mellett

A készülék közvetlenül csatlakozik a hálózati hideg vízre, így folyamatosan friss vizet szolgáltat. Nem muszáj a konyhában elhelyezni, a vízvételi helytől akár 10-15 méterre is lehet a készülék, mert egy csupán 6mm átmérőjű csövön érkezik a víz a készülékhez.

A helyszínen tisztítja a vizet, mely szűrési folyamat 4 részből áll, így nem csak sima hideg vagy meleg vizet szolgáltat, hanem egy nagyon kellemes ízű tisztított vizet állít elő. A négy szűrési folyamat:

1 A fizikai előszűrő kiszűri a legnagyobb szennyeződéseket 1 mikron méretig vagyis a milliméter ezred részéig. Ezek olyan szennyeződések, mint például a rozsda, homok, iszap, finom por, ami a több 10 vagy 100 éves csőrendszeren keresztül érkezik a hálózatunkon keresztül hozzánk. A szűrő belsö szerkezete sűrű szövésű polipropilén, mely ellenáll a vízben előforduló vegyi anyagoknak, ezért nagy jelentősége van a víztisztítás területén is. Élettartama 6 hónap.

elszr

2 Az aktív szénszűrő megköti a klórt, klór származékokat és egyéb szerves szennyeződéseket. Ez nem az a durvaszemcsés szén, mint amit az olcsóbb szénszűrőkben találni, hanem egészen finom szemcsékből préselt, 60% kókuszhéjból és speciális ásványokból álló, sűrű, hengeres tömb. Az aktív felülete hatalmas, így nagyon jól „megdolgozza” a vizet, rendkívül hatékonyan tisztít. Az aktivált széntömbbe belépő víz kénytelen hajszálvékony (vagyis annál sokkal vékonyabb) réseken kanyarogva-szivárogva nagyon hosszú utat megtenni, így közben mentesül a káros anyagoktól. Élettartama 6 hónap.

elszn

3 Ultra finom szűrő (UF membrán) - a vízből eltávolítja 0,01 mikronnál nagyobb szennyeződéseket, nehézfémeket és mikroorganizmusokat, mint amilyenek például a baktériumok és vírusok. Ez a méret 3000-szer kisebb, mint a hajszál átmérője. Előnye, hogy átereszti a szervezet számára hasznos ásványi anyagokat. Élettartama 12 hónap.

uf membrn

4 Aktív utó szénszűrő - magába szívja és megköti az esetleg fennmaradó szerves vegyületeket, klórt és oldott gázokat (CO2, stb.), ezáltal biztosítja a víz szagmentességét és kellemes ízét. Gátolja a baktérium szaporulatokat. 

utszn

 

A félévente esedékes karbantartást ára Budapesten 9500 Ft, vidékre egyéni ajánlatot adunk a távolság alapján.

A készülék telepítése nagyon egyszerű, ha van egy olyan hidegvizes csempeszelep, amire csatlakoztatni lehet.

 

Készülék műszaki adatai

 Típus W2-310L
Hűtés LG kompresszor 1/10HP
Rozsdamentes hidegvíz tároló tartály 3 liter
Hidegvíz 4-7 C
Fogyasztás a hűtésnél 80W
Rozsdamentes melegvíz tároló tartály 2 liter
Melegvíz hőmérséklet 80-90 C
Fogyasztás melegvíz készítésnél 500 W
Méretek (mm) 310*310*1090
Szűrési technológia UF membrán 0,01 mikron
Súly 23 kg

 Tovább a megrendelőlapra>>

 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.