Facebook
Youtube
Pinterest
Pinterest nagy
Google+
Blogger

Vita-C zuhanyfej a Hyundai-tól

Értékelés: Még nincs értékelés
Negatív ionok (anionok) jelenlétét növelő, erős vízsugarú, vitaminos zuhanyfej. A termék anyaga, a rozsdamentes szórólemez és a mágnesek kivételével, műanyag.

Ez nem CSAK egy zuhanyfej!

- Megnöveli a negatív ionok (anionok) jelenlétét zuhanyozás közben, frissítő, stresszoldó hatást fejt ki
- Semlegesíti a vízben lévő klór származékokat
- Beépített mágneseivel energizálja a vizet
- Távoli Infravörös sugárzással kezeli a vizet (FAR infrared)
- C vitaminnal dúsítja a vizet
- Aromaterápiás hatásával nyugtat
Ár:
11.900 Ft
Leírás

A készletben található VitaC aromabetét nem csak C vitamint adagol a vízbe, hanem átalakítja a vízben lévő klór származékokat ártalmatlan sókká. Mindamellett, hogy hidratálja a bőrt, kellemes illatával aromaterápiás hatást gyakorol, és segít megszabadulni a stressztől.

A mágnes terápiás zuhanyok speciális mágnesek segítségével magnetizált vizet állítanak elő, amely felerősíti az ember biológiai mágneses terét, ezáltal csökkentve a fáradtság érzetet. A VitaC zuhanyfejjel kezelt vízből a sejtek több vizet vesznek fel, ami lassítja a bőr öregedését.

A zuhanyfej nyelében található kerámiagolyók távoli infravörös sugárzást bocsájtanak ki (FAR infrared), amely javítja a vérkeringést és a bőr állapotát. Az infavörös sugárzás útjában álló testnek energiát ad át. Segít átstruktúrálni a vízmolekulákat kisebb méretűekre.

A zuhanyfej rozsdamentes szórólemezén található, lézertechnológiával perforált, közel 200 darab mikrofurat porlasztja a vizet, így a vízsugár nagyobb nyomású, mégis kellemesebb érzetet kelt a bőrön, és víztakarékos is. A  Lénárd hatás (Lénárd Fülöp Nobel díjas professzor) következtében, a porlasztott vízcseppek felületén, negatív töltésű kettős réteg alakul ki, így ez a víz magasabb koncentrációban tartalmaz anionokat (hasonló hatás tapasztalható vízesések környezetében).

A Lénárd hatásról, magáról a professzor munkájáról és az infravörös sugárzásról további hasznos információkat lehet beszerezni tudományos oldalak látogatásával.

Összességében ezzel a zuhanyfejjel nemcsak kellemes élménnyé varázsolhatja a zuhanyzást, de tehet egy apró lépést egy nyugodtabb, egészségesebb élet felé is.

Határozottan ajánljuk annak, akinek:

  • Száraz, korpás a haja
  • Száraz, esetleg ekcémás a bőre vagy más bőrproblémával küszködik
  • Aki szeretné csökkenteni a szennyezett légköri hatásokat a bőrén
  • Aki egy fárasztó nap után egy kellemes, frissítő aromaterápiás zuhanyzásra vágyik

Figyelem:

A zuhanyszűrő aromabetétje egy ellenállást fog képezni a víz útjában, ami csökkentheti a zuhanyfejen keresztül érkező víz nyomását. Csak olyan helyekre ajánljuk, ahol a víz nyomása eléri a kb. 3,5 bar nyomást. Pl. gázzal, vagy villanyal működő ÁTFOLYÓS vízmelegítőkkel való használatát nem javasoljuk!

A készlet:

A Vita-C készlet tartalmazza a vitaminos aromabetétet is.

Figyelje meg a képet!

Az aroma betétet a csaptelep és a zuhany gégecsöve közé kell felszerelnie, míg a régi zuhanyfejet egyszerűen le kell cserélnie az újra. A vitaminos betét hossza 14 cm, ezért mielőtt a terméket megvásárolná, ellenőrizze le, hogy a csaptelep és a zuhany gégecsövének találkozásánál van-e függőlegesen lefelé a csapteleptől legalább 20 cm hely, hogy a betét a felhelyezéskor ne ütközzön akadályba (például a kád szélébe). Amennyiben nincs elég hely, írjon nekünk, mert tudunk olyan plusz alkatrészeket küldeni, mellyel 45 fokban meg lehet dönteni a filtert, hogy ne ütközzön akadályba.

                                                 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.